Advanced search

Woordenboek van de Vlaamse dialekten: wetenschappelijk apparaat bij Deel II: niet agrarische vaktalen. Aflevering 4: de kuiper en de hoepelmaker.

Author
Organization
Keywords
dialect, Flemish, cooper, vocabulary

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Keymeulen, Jacques, Kristien Van der Sypt, Magdalena Devos, and Hugo Ryckeboer. 1988. Woordenboek Van De Vlaamse Dialekten: Wetenschappelijk Apparaat Bij Deel II: Niet Agrarische Vaktalen. Aflevering 4: De Kuiper En De Hoepelmaker. Woordenboek Van De Vlaamse Dialecten. Gent: Seminarie voor Nederlandse Taalkunde en Vlaamse Dialektologie, UGent.
APA
Van Keymeulen, J., Van der Sypt, K., Devos, M., & Ryckeboer, H. (1988). Woordenboek van de Vlaamse dialekten: wetenschappelijk apparaat bij Deel II: niet agrarische vaktalen. Aflevering 4: de kuiper en de hoepelmaker. Woordenboek van de Vlaamse Dialecten. Gent: Seminarie voor Nederlandse Taalkunde en Vlaamse Dialektologie, UGent.
Vancouver
1.
Van Keymeulen J, Van der Sypt K, Devos M, Ryckeboer H. Woordenboek van de Vlaamse dialekten: wetenschappelijk apparaat bij Deel II: niet agrarische vaktalen. Aflevering 4: de kuiper en de hoepelmaker. Woordenboek van de Vlaamse Dialecten. Gent: Seminarie voor Nederlandse Taalkunde en Vlaamse Dialektologie, UGent; 1988.
MLA
Van Keymeulen, Jacques, Kristien Van der Sypt, Magdalena Devos, et al. Woordenboek Van De Vlaamse Dialekten: Wetenschappelijk Apparaat Bij Deel II: Niet Agrarische Vaktalen. Aflevering 4: De Kuiper En De Hoepelmaker. Gent: Seminarie voor Nederlandse Taalkunde en Vlaamse Dialektologie, UGent, 1988. Print.
@book{1187940,
 author    = {Van Keymeulen, Jacques and Van der Sypt, Kristien and Devos, Magdalena and Ryckeboer, Hugo},
 keyword   = {dialect,Flemish,cooper,vocabulary},
 language   = {dut},
 pages    = {135},
 publisher  = {Seminarie voor Nederlandse Taalkunde en Vlaamse Dialektologie, UGent},
 series    = {Woordenboek van de Vlaamse Dialecten},
 title    = {Woordenboek van de Vlaamse dialekten: wetenschappelijk apparaat bij Deel II: niet agrarische vaktalen. Aflevering 4: de kuiper en de hoepelmaker.},
 year     = {1988},
}