Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Woordenboek van de Vlaamse dialekten: wetenschappelijk apparaat bij Deel II: niet agrarische vaktalen. Aflevering 4: de kuiper en de hoepelmaker.

Jacques Van Keymeulen UGent, Kristien Van der Sypt, Magdalena Devos UGent and Hugo Ryckeboer UGent (1988) Woordenboek van de Vlaamse Dialecten.
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
book
publication status
published
subject
keyword
dialect, Flemish, cooper, vocabulary
series title
Woordenboek van de Vlaamse Dialecten
pages
135 pages
publisher
Seminarie voor Nederlandse Taalkunde en Vlaamse Dialektologie, UGent
place of publication
Gent
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
B1
id
1187940
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-1187940
date created
2011-03-14 16:46:42
date last changed
2017-01-02 09:55:06
@book{1187940,
 author    = {Van Keymeulen, Jacques and Van der Sypt, Kristien and Devos, Magdalena and Ryckeboer, Hugo},
 keyword   = {dialect,Flemish,cooper,vocabulary},
 language   = {dut},
 pages    = {135},
 publisher  = {Seminarie voor Nederlandse Taalkunde en Vlaamse Dialektologie, UGent},
 series    = {Woordenboek van de Vlaamse Dialecten},
 title    = {Woordenboek van de Vlaamse dialekten: wetenschappelijk apparaat bij Deel II: niet agrarische vaktalen. Aflevering 4: de kuiper en de hoepelmaker.},
 year     = {1988},
}

Chicago
Van Keymeulen, Jacques, Kristien Van der Sypt, Magdalena Devos, and Hugo Ryckeboer. 1988. Woordenboek Van De Vlaamse Dialekten: Wetenschappelijk Apparaat Bij Deel II: Niet Agrarische Vaktalen. Aflevering 4: De Kuiper En De Hoepelmaker. Woordenboek Van De Vlaamse Dialecten. Gent: Seminarie voor Nederlandse Taalkunde en Vlaamse Dialektologie, UGent.
APA
Van Keymeulen, J., Van der Sypt, K., Devos, M., & Ryckeboer, H. (1988). Woordenboek van de Vlaamse dialekten: wetenschappelijk apparaat bij Deel II: niet agrarische vaktalen. Aflevering 4: de kuiper en de hoepelmaker. Woordenboek van de Vlaamse Dialecten. Gent: Seminarie voor Nederlandse Taalkunde en Vlaamse Dialektologie, UGent.
Vancouver
1.
Van Keymeulen J, Van der Sypt K, Devos M, Ryckeboer H. Woordenboek van de Vlaamse dialekten: wetenschappelijk apparaat bij Deel II: niet agrarische vaktalen. Aflevering 4: de kuiper en de hoepelmaker. Woordenboek van de Vlaamse Dialecten. Gent: Seminarie voor Nederlandse Taalkunde en Vlaamse Dialektologie, UGent; 1988.
MLA
Van Keymeulen, Jacques, Kristien Van der Sypt, Magdalena Devos, et al. Woordenboek Van De Vlaamse Dialekten: Wetenschappelijk Apparaat Bij Deel II: Niet Agrarische Vaktalen. Aflevering 4: De Kuiper En De Hoepelmaker. Gent: Seminarie voor Nederlandse Taalkunde en Vlaamse Dialektologie, UGent, 1988. Print.