Advanced search

Evaluatie en meten van het innovatief vermogen van een innovatie.

Bart Clarysse (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Clarysse, Bart. 1999. “Evaluatie En Meten Van Het Innovatief Vermogen Van Een Innovatie.” In De Balanced Scorecard in De Praktijk : Een Leidraad Voor Strategische Prestatiemeting, ed. W. Bruggeman and A. Jorissen, 141–164. Antwerpen ; BELGIUM: Maklu.
APA
Clarysse, B. (1999). Evaluatie en meten van het innovatief vermogen van een innovatie. In W. Bruggeman & A. Jorissen (Eds.), De balanced scorecard in de praktijk : een leidraad voor strategische prestatiemeting (pp. 141–164). Antwerpen ; BELGIUM: Maklu.
Vancouver
1.
Clarysse B. Evaluatie en meten van het innovatief vermogen van een innovatie. In: Bruggeman W, Jorissen A, editors. De balanced scorecard in de praktijk : een leidraad voor strategische prestatiemeting. Antwerpen ; BELGIUM: Maklu; 1999. p. 141–64.
MLA
Clarysse, Bart. “Evaluatie En Meten Van Het Innovatief Vermogen Van Een Innovatie.” De Balanced Scorecard in De Praktijk : Een Leidraad Voor Strategische Prestatiemeting. Ed. W. Bruggeman & A. Jorissen. Antwerpen ; BELGIUM: Maklu, 1999. 141–164. Print.
@incollection{118575,
 author    = {Clarysse, Bart},
 booktitle  = {De balanced scorecard in de praktijk : een leidraad voor strategische prestatiemeting},
 editor    = {Bruggeman, W. and Jorissen, A.},
 isbn     = {9062156398},
 language   = {dut},
 pages    = {141--164},
 publisher  = {Maklu},
 series    = {Management accounting},
 title    = {Evaluatie en meten van het innovatief vermogen van een innovatie.},
 year     = {1999},
}