Advanced search

Studie van vochttransport in textielstoffen voor toepassing in de medische sector, met het oog op de preventie van doorligwonden. Deel 2: Absolute vochtabsorptie.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Lauwereys, Yvan, and Lieva Van Langenhove. 1999. “Studie Van Vochttransport in Textielstoffen Voor Toepassing in De Medische Sector, Met Het Oog Op De Preventie Van Doorligwonden. Deel 2: Absolute Vochtabsorptie.” Unitex. Tweemaandelijks Tijdschrift Voor De Textielindustrie 2: 42–47.
APA
Lauwereys, Y., & Van Langenhove, L. (1999). Studie van vochttransport in textielstoffen voor toepassing in de medische sector, met het oog op de preventie van doorligwonden. Deel 2: Absolute vochtabsorptie. UNITEX. TWEEMAANDELIJKS TIJDSCHRIFT VOOR DE TEXTIELINDUSTRIE, 2, 42–47.
Vancouver
1.
Lauwereys Y, Van Langenhove L. Studie van vochttransport in textielstoffen voor toepassing in de medische sector, met het oog op de preventie van doorligwonden. Deel 2: Absolute vochtabsorptie. UNITEX. TWEEMAANDELIJKS TIJDSCHRIFT VOOR DE TEXTIELINDUSTRIE. 1999;2:42–7.
MLA
Lauwereys, Yvan, and Lieva Van Langenhove. “Studie Van Vochttransport in Textielstoffen Voor Toepassing in De Medische Sector, Met Het Oog Op De Preventie Van Doorligwonden. Deel 2: Absolute Vochtabsorptie.” UNITEX. TWEEMAANDELIJKS TIJDSCHRIFT VOOR DE TEXTIELINDUSTRIE 2 (1999): 42–47. Print.
@article{117902,
 author    = {Lauwereys, Yvan and Van Langenhove, Lieva},
 journal   = {UNITEX. TWEEMAANDELIJKS TIJDSCHRIFT VOOR DE TEXTIELINDUSTRIE},
 language   = {dut},
 pages    = {42--47},
 title    = {Studie van vochttransport in textielstoffen voor toepassing in de medische sector, met het oog op de preventie van doorligwonden. Deel 2: Absolute vochtabsorptie.},
 volume    = {2},
 year     = {1999},
}