Advanced search

Omgevingsanalyse basisonderwijs stad Hasselt: resultaten op niveau van de stad en haar wijken

(2007)
Author
Organization
Abstract
Dit onderzoeksrapport bevat de resultaten van de Omgevingsanalyse Basisonderwijs Stad Hasselt, een grootschalige enquête onder gezinnen met kinderen in een basisschool op het grondgebied Hasselt. In dit rapport worden de resultaten besproken op niveau van de stad en haar wijken.

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Vancluysen, Kris, Isabelle Pannecoucke, and Mieke Van Haegendoren. 2007. “Omgevingsanalyse Basisonderwijs Stad Hasselt: Resultaten Op Niveau Van De Stad En Haar Wijken”. Hasselt: Universiteit Hasselt.
APA
Vancluysen, K., Pannecoucke, I., & Van Haegendoren, M. (2007). Omgevingsanalyse basisonderwijs stad Hasselt: resultaten op niveau van de stad en haar wijken. Hasselt: Universiteit Hasselt.
Vancouver
1.
Vancluysen K, Pannecoucke I, Van Haegendoren M. Omgevingsanalyse basisonderwijs stad Hasselt: resultaten op niveau van de stad en haar wijken. Hasselt: Universiteit Hasselt; 2007.
MLA
Vancluysen, Kris, Isabelle Pannecoucke, and Mieke Van Haegendoren. “Omgevingsanalyse Basisonderwijs Stad Hasselt: Resultaten Op Niveau Van De Stad En Haar Wijken.” 2007 : n. pag. Print.
@misc{1178606,
 abstract   = {Dit onderzoeksrapport bevat de resultaten van de Omgevingsanalyse Basisonderwijs Stad Hasselt, een grootschalige enquête onder gezinnen met kinderen in een basisschool op het grondgebied Hasselt. In dit rapport worden de resultaten besproken op niveau van de stad en haar wijken.},
 author    = {Vancluysen, Kris and Pannecoucke, Isabelle and Van Haegendoren, Mieke},
 language   = {dut},
 publisher  = {Universiteit Hasselt},
 title    = {Omgevingsanalyse basisonderwijs stad Hasselt: resultaten op niveau van de stad en haar wijken},
 url     = {http://doclib.uhasselt.be/dspace/handle/1942/1302},
 year     = {2007},
}