Advanced search

Tempering van de in beginsel verschuldigde woonstvergoeding in het kader van de vereffening-verdeling van een huwelijksgemeenschap na echtscheiding op grond van bepaalde feiten

Sven Mosselmans (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Mosselmans, Sven. 2001. “Tempering Van De in Beginsel Verschuldigde Woonstvergoeding in Het Kader Van De Vereffening-verdeling Van Een Huwelijksgemeenschap Na Echtscheiding Op Grond Van Bepaalde Feiten.” Notariaat (deurne): 69–86.
APA
Mosselmans, S. (2001). Tempering van de in beginsel verschuldigde woonstvergoeding in het kader van de vereffening-verdeling van een huwelijksgemeenschap na echtscheiding op grond van bepaalde feiten. NOTARIAAT (DEURNE), 69–86.
Vancouver
1.
Mosselmans S. Tempering van de in beginsel verschuldigde woonstvergoeding in het kader van de vereffening-verdeling van een huwelijksgemeenschap na echtscheiding op grond van bepaalde feiten. NOTARIAAT (DEURNE). 2001;69–86.
MLA
Mosselmans, Sven. “Tempering Van De in Beginsel Verschuldigde Woonstvergoeding in Het Kader Van De Vereffening-verdeling Van Een Huwelijksgemeenschap Na Echtscheiding Op Grond Van Bepaalde Feiten.” NOTARIAAT (DEURNE) (2001): 69–86. Print.
@article{1177031,
 author    = {Mosselmans, Sven},
 issn     = {1370-3889},
 journal   = {NOTARIAAT (DEURNE)},
 language   = {dut},
 pages    = {69--86},
 title    = {Tempering van de in beginsel verschuldigde woonstvergoeding in het kader van de vereffening-verdeling van een huwelijksgemeenschap na echtscheiding op grond van bepaalde feiten},
 year     = {2001},
}