Advanced search

Kunsthandel en diplomatie: de veiling van de schilderijencollectie van Willem III (1713) en de rol van het diplomatieke netwerk in de Europese kunsthandel

(2005)
Author
Promoter
Eric Jan Sluijter and Marten Jan Bok
Organization
Keywords
DUTCH, ART MARKET, SEVENTEENTH CENTURY, WILLIAM ORANGE COLLECTION

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Jonckheere, Koenraad. 2005. “Kunsthandel En Diplomatie: De Veiling Van De Schilderijencollectie Van Willem III (1713) En De Rol Van Het Diplomatieke Netwerk in De Europese Kunsthandel”. Amsterdam, Nederland: Universiteit van Amsterdam. Faculteit der Geesteswetenschappen.
APA
Jonckheere, K. (2005). Kunsthandel en diplomatie: de veiling van de schilderijencollectie van Willem III (1713) en de rol van het diplomatieke netwerk in de Europese kunsthandel. Universiteit van Amsterdam. Faculteit der Geesteswetenschappen, Amsterdam, Nederland.
Vancouver
1.
Jonckheere K. Kunsthandel en diplomatie: de veiling van de schilderijencollectie van Willem III (1713) en de rol van het diplomatieke netwerk in de Europese kunsthandel. [Amsterdam, Nederland]: Universiteit van Amsterdam. Faculteit der Geesteswetenschappen; 2005.
MLA
Jonckheere, Koenraad. “Kunsthandel En Diplomatie: De Veiling Van De Schilderijencollectie Van Willem III (1713) En De Rol Van Het Diplomatieke Netwerk in De Europese Kunsthandel.” 2005 : n. pag. Print.
@phdthesis{1176680,
 author    = {Jonckheere, Koenraad},
 language   = {eng},
 pages    = {222},
 publisher  = {Universiteit van Amsterdam. Faculteit der Geesteswetenschappen},
 title    = {Kunsthandel en diplomatie: de veiling van de schilderijencollectie van Willem III (1713) en de rol van het diplomatieke netwerk in de Europese kunsthandel},
 year     = {2005},
}