Advanced search

Vergoeding voor slachtoffers van schadegevallen met olietankers: hertekent de Erikarechtspraak het landschap?

Robin Slabbinck (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Slabbinck, Robin. 2009. “Vergoeding Voor Slachtoffers Van Schadegevallen Met Olietankers: Hertekent De Erikarechtspraak Het Landschap?” In Liber Amicorum Hubert Bocken : Dare La Luce, De Arbeid En De Strijd Om Licht En Klaarheid Te Brengen, 455–466. Brugge: Die Keure.
APA
Slabbinck, R. (2009). Vergoeding voor slachtoffers van schadegevallen met olietankers: hertekent de Erikarechtspraak het landschap? Liber amicorum Hubert Bocken : dare la luce, de arbeid en de strijd om licht en klaarheid te brengen (pp. 455–466). Brugge: Die Keure.
Vancouver
1.
Slabbinck R. Vergoeding voor slachtoffers van schadegevallen met olietankers: hertekent de Erikarechtspraak het landschap? Liber amicorum Hubert Bocken : dare la luce, de arbeid en de strijd om licht en klaarheid te brengen. Brugge: Die Keure; 2009. p. 455–66.
MLA
Slabbinck, Robin. “Vergoeding Voor Slachtoffers Van Schadegevallen Met Olietankers: Hertekent De Erikarechtspraak Het Landschap?” Liber Amicorum Hubert Bocken : Dare La Luce, De Arbeid En De Strijd Om Licht En Klaarheid Te Brengen. Brugge: Die Keure, 2009. 455–466. Print.
@incollection{1176610,
 author    = {Slabbinck, Robin},
 booktitle  = {Liber amicorum Hubert Bocken : dare la luce, de arbeid en de strijd om licht en klaarheid te brengen},
 isbn     = {9789048603404},
 language   = {dut},
 pages    = {455--466},
 publisher  = {Die Keure},
 title    = {Vergoeding voor slachtoffers van schadegevallen met olietankers: hertekent de Erikarechtspraak het landschap?},
 year     = {2009},
}