Advanced search

Opgravings- en collectiearchief in samenhang met archeologische verzamelingen: problemen rond documentatie van archeologische sporen en voorwerpen

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Monsieur, Patrick, and Luc Bauters. 2000. “Opgravings- En Collectiearchief in Samenhang Met Archeologische Verzamelingen: Problemen Rond Documentatie Van Archeologische Sporen En Voorwerpen.” In Introductie Tot Erfgoedzorg En Archieven : Verslagboek Van Het Jaarthema En Archieven, 155–157. Brussel: VCM.
APA
Monsieur, P., & Bauters, L. (2000). Opgravings- en collectiearchief in samenhang met archeologische verzamelingen: problemen rond documentatie van archeologische sporen en voorwerpen. Introductie tot erfgoedzorg en archieven : verslagboek van het jaarthema en archieven (pp. 155–157). Brussel: VCM.
Vancouver
1.
Monsieur P, Bauters L. Opgravings- en collectiearchief in samenhang met archeologische verzamelingen: problemen rond documentatie van archeologische sporen en voorwerpen. Introductie tot erfgoedzorg en archieven : verslagboek van het jaarthema en archieven. Brussel: VCM; 2000. p. 155–7.
MLA
Monsieur, Patrick, and Luc Bauters. “Opgravings- En Collectiearchief in Samenhang Met Archeologische Verzamelingen: Problemen Rond Documentatie Van Archeologische Sporen En Voorwerpen.” Introductie Tot Erfgoedzorg En Archieven : Verslagboek Van Het Jaarthema En Archieven. Brussel: VCM, 2000. 155–157. Print.
@incollection{1176507,
 author    = {Monsieur, Patrick and Bauters, Luc},
 booktitle  = {Introductie tot erfgoedzorg en archieven : verslagboek van het jaarthema en archieven},
 isbn     = {9076150044},
 language   = {dut},
 pages    = {155--157},
 publisher  = {VCM},
 title    = {Opgravings- en collectiearchief in samenhang met archeologische verzamelingen: problemen rond documentatie van archeologische sporen en voorwerpen},
 url     = {http://www.forumerfgoedverenigingen.be/index025e.html?id=393\&nav=true},
 year     = {2000},
}