Advanced search

Thermofiele campylobacters: belangrijke voedselgeassocieerde humane pathogenen

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Rasschaert, G, Kurt Houf, Lieven De Zutter, and Jan Van Hoof. 2003. “Thermofiele Campylobacters: Belangrijke Voedselgeassocieerde Humane Pathogenen.” Vlaams Diergeneeskundig Tijdschrift 72: ?–?
APA
Rasschaert, G, Houf, K., De Zutter, L., & Van Hoof, J. (2003). Thermofiele campylobacters: belangrijke voedselgeassocieerde humane pathogenen. VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT, 72, ?–?
Vancouver
1.
Rasschaert G, Houf K, De Zutter L, Van Hoof J. Thermofiele campylobacters: belangrijke voedselgeassocieerde humane pathogenen. VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT. 2003;72:?–?
MLA
Rasschaert, G, Kurt Houf, Lieven De Zutter, et al. “Thermofiele Campylobacters: Belangrijke Voedselgeassocieerde Humane Pathogenen.” VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT 72 (2003): ?–? Print.
@article{1176317,
  author       = {Rasschaert, G and Houf, Kurt and De Zutter, Lieven and Van Hoof, Jan},
  issn         = {0303-9021},
  journal      = {VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT},
  language     = {dut},
  pages        = {?--?},
  title        = {Thermofiele campylobacters: belangrijke voedselgeassocieerde humane pathogenen},
  volume       = {72},
  year         = {2003},
}