Advanced search

Bijzondere procesrechtelijke aspecten van procedures in verband met vergoeding van schade naar aanleiding van verkeersongevallen

Bart Cattoir (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Cattoir, Bart. 1997. “Bijzondere Procesrechtelijke Aspecten Van Procedures in Verband Met Vergoeding Van Schade Naar Aanleiding Van Verkeersongevallen.” Tijdschrift Voor Aansprakelijkheid En Verzekering in Het Wegverkeer: 3–19.
APA
Cattoir, B. (1997). Bijzondere procesrechtelijke aspecten van procedures in verband met vergoeding van schade naar aanleiding van verkeersongevallen. TIJDSCHRIFT VOOR AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING IN HET WEGVERKEER, 3–19.
Vancouver
1.
Cattoir B. Bijzondere procesrechtelijke aspecten van procedures in verband met vergoeding van schade naar aanleiding van verkeersongevallen. TIJDSCHRIFT VOOR AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING IN HET WEGVERKEER. 1997;3–19.
MLA
Cattoir, Bart. “Bijzondere Procesrechtelijke Aspecten Van Procedures in Verband Met Vergoeding Van Schade Naar Aanleiding Van Verkeersongevallen.” TIJDSCHRIFT VOOR AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING IN HET WEGVERKEER (1997): 3–19. Print.
@article{1175826,
 author    = {Cattoir, Bart},
 issn     = {1379-4949},
 journal   = {TIJDSCHRIFT VOOR AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING IN HET WEGVERKEER},
 language   = {dut},
 pages    = {3--19},
 title    = {Bijzondere procesrechtelijke aspecten van procedures in verband met vergoeding van schade naar aanleiding van verkeersongevallen},
 year     = {1997},
}