Advanced search

Verbetering van het huidige instrumentarium voor de beheersing van gewestgrensoverschrijdende leefmilieuconflicten op het terrein

(2001)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Devos, Carl, B Slegers, Merijn Vanden eede, and Hendrik Vos. 2001. “Verbetering Van Het Huidige Instrumentarium Voor De Beheersing Van Gewestgrensoverschrijdende Leefmilieuconflicten Op Het Terrein”. Gent: Universiteit Gent, vakgroep Politieke wetenschappen.
APA
Devos, Carl, Slegers, B., Vanden eede, M., & Vos, H. (2001). Verbetering van het huidige instrumentarium voor de beheersing van gewestgrensoverschrijdende leefmilieuconflicten op het terrein. Gent: Universiteit Gent, vakgroep Politieke wetenschappen.
Vancouver
1.
Devos C, Slegers B, Vanden eede M, Vos H. Verbetering van het huidige instrumentarium voor de beheersing van gewestgrensoverschrijdende leefmilieuconflicten op het terrein. Gent: Universiteit Gent, vakgroep Politieke wetenschappen; 2001.
MLA
Devos, Carl, B Slegers, Merijn Vanden eede, et al. “Verbetering Van Het Huidige Instrumentarium Voor De Beheersing Van Gewestgrensoverschrijdende Leefmilieuconflicten Op Het Terrein.” 2001 : n. pag. Print.
@misc{1175629,
 author    = {Devos, Carl and Slegers, B and Vanden eede, Merijn and Vos, Hendrik},
 language   = {dut},
 pages    = {162},
 publisher  = {Universiteit Gent, vakgroep Politieke wetenschappen},
 title    = {Verbetering van het huidige instrumentarium voor de beheersing van gewestgrensoverschrijdende leefmilieuconflicten op het terrein},
 year     = {2001},
}