Advanced search

Thijs Lambrecht: een grote hoeve in een klein dorp: relaties van arbeid en pacht op het Vlaamse platteland tijdens de 18de eeuw

Erik Thoen (UGent) and Eric Vanhaute (UGent)
Editor
(UGent) and (UGent)
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Thoen, Erik, and Eric Vanhaute, eds. 2002. “Thijs Lambrecht: Een Grote Hoeve in Een Klein Dorp: Relaties Van Arbeid En Pacht Op Het Vlaamse Platteland Tijdens De 18de Eeuw.” Historische Economie En Ecologie. Gent: Academia Press.
APA
Thoen, E., & Vanhaute, E. (Eds.). (2002). Thijs Lambrecht: een grote hoeve in een klein dorp: relaties van arbeid en pacht op het Vlaamse platteland tijdens de 18de eeuw. Historische Economie en Ecologie. Gent: Academia Press.
Vancouver
1.
Thoen E, Vanhaute E, editors. Thijs Lambrecht: een grote hoeve in een klein dorp: relaties van arbeid en pacht op het Vlaamse platteland tijdens de 18de eeuw. Historische Economie en Ecologie. Gent: Academia Press; 2002.
MLA
Thoen, Erik, and Eric Vanhaute, eds. “Thijs Lambrecht: Een Grote Hoeve in Een Klein Dorp: Relaties Van Arbeid En Pacht Op Het Vlaamse Platteland Tijdens De 18de Eeuw.” Historische Economie en Ecologie 2002 : n. pag. Print.
@book{1173555,
 editor    = {Thoen, Erik and Vanhaute, Eric},
 isbn     = {9789038203775},
 language   = {eng},
 pages    = {213},
 publisher  = {Academia Press},
 series    = {Historische Economie en Ecologie},
 title    = {Thijs Lambrecht: een grote hoeve in een klein dorp: relaties van arbeid en pacht op het Vlaamse platteland tijdens de 18de eeuw},
 volume    = {122},
 year     = {2002},
}