Advanced search

Machthebbers en boeren in Zuidelijk Vlaanderen. De invloed van heerlijke lasten op het agrarisch produktieproces en de levensstandaard van de veertiende tot de zestiende eeuw. Beschouwingen betreffende de methode en de eerste resultaten van een lopend onderzoek

Erik Thoen (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Thoen, Erik. 1982. “Machthebbers En Boeren in Zuidelijk Vlaanderen. De Invloed Van Heerlijke Lasten Op Het Agrarisch Produktieproces En De Levensstandaard Van De Veertiende Tot De Zestiende Eeuw. Beschouwingen Betreffende De Methode En De Eerste Resultaten Van Een Lopend Onderzoek.” In Eighth International Economic History Congress, 1982, Proceeding Paper.
APA
Thoen, E. (1982). Machthebbers en boeren in Zuidelijk Vlaanderen. De invloed van heerlijke lasten op het agrarisch produktieproces en de levensstandaard van de veertiende tot de zestiende eeuw. Beschouwingen betreffende de methode en de eerste resultaten van een lopend onderzoek. Eighth International Economic History Congress, 1982, proceeding paper. Presented at the Grand domaine et petites exploitations en Europe au Moyen Age et dans Les Temps Modernes.
Vancouver
1.
Thoen E. Machthebbers en boeren in Zuidelijk Vlaanderen. De invloed van heerlijke lasten op het agrarisch produktieproces en de levensstandaard van de veertiende tot de zestiende eeuw. Beschouwingen betreffende de methode en de eerste resultaten van een lopend onderzoek. Eighth International Economic History Congress, 1982, proceeding paper. 1982.
MLA
Thoen, Erik. “Machthebbers En Boeren in Zuidelijk Vlaanderen. De Invloed Van Heerlijke Lasten Op Het Agrarisch Produktieproces En De Levensstandaard Van De Veertiende Tot De Zestiende Eeuw. Beschouwingen Betreffende De Methode En De Eerste Resultaten Van Een Lopend Onderzoek.” Eighth International Economic History Congress, 1982, Proceeding Paper. 1982. Print.
@inproceedings{1173175,
 author    = {Thoen, Erik},
 booktitle  = {Eighth International Economic History Congress, 1982, proceeding paper},
 language   = {dut},
 location   = {Boedapest, Hongarije},
 pages    = {17},
 title    = {Machthebbers en boeren in Zuidelijk Vlaanderen. De invloed van heerlijke lasten op het agrarisch produktieproces en de levensstandaard van de veertiende tot de zestiende eeuw. Beschouwingen betreffende de methode en de eerste resultaten van een lopend onderzoek},
 year     = {1982},
}