Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Machthebbers en boeren in Zuidelijk Vlaanderen. De invloed van heerlijke lasten op het agrarisch produktieproces en de levensstandaard van de veertiende tot de zestiende eeuw. Beschouwingen betreffende de methode en de eerste resultaten van een lopend onderzoek

Erik Thoen UGent (1982) Eighth International Economic History Congress, 1982, proceeding paper.
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
conference
publication status
unpublished
subject
in
Eighth International Economic History Congress, 1982, proceeding paper
pages
17 pages
conference name
Grand domaine et petites exploitations en Europe au Moyen Age et dans Les Temps Modernes
conference location
Boedapest, Hongarije
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
C1
id
1173175
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-1173175
date created
2011-02-27 16:43:57
date last changed
2016-12-19 15:35:24
@inproceedings{1173175,
 author    = {Thoen, Erik},
 booktitle  = {Eighth International Economic History Congress, 1982, proceeding paper},
 language   = {dut},
 location   = {Boedapest, Hongarije},
 pages    = {17},
 title    = {Machthebbers en boeren in Zuidelijk Vlaanderen. De invloed van heerlijke lasten op het agrarisch produktieproces en de levensstandaard van de veertiende tot de zestiende eeuw. Beschouwingen betreffende de methode en de eerste resultaten van een lopend onderzoek},
 year     = {1982},
}

Chicago
Thoen, Erik. 1982. “Machthebbers En Boeren in Zuidelijk Vlaanderen. De Invloed Van Heerlijke Lasten Op Het Agrarisch Produktieproces En De Levensstandaard Van De Veertiende Tot De Zestiende Eeuw. Beschouwingen Betreffende De Methode En De Eerste Resultaten Van Een Lopend Onderzoek.” In Eighth International Economic History Congress, 1982, Proceeding Paper.
APA
Thoen, E. (1982). Machthebbers en boeren in Zuidelijk Vlaanderen. De invloed van heerlijke lasten op het agrarisch produktieproces en de levensstandaard van de veertiende tot de zestiende eeuw. Beschouwingen betreffende de methode en de eerste resultaten van een lopend onderzoek. Eighth International Economic History Congress, 1982, proceeding paper. Presented at the Grand domaine et petites exploitations en Europe au Moyen Age et dans Les Temps Modernes.
Vancouver
1.
Thoen E. Machthebbers en boeren in Zuidelijk Vlaanderen. De invloed van heerlijke lasten op het agrarisch produktieproces en de levensstandaard van de veertiende tot de zestiende eeuw. Beschouwingen betreffende de methode en de eerste resultaten van een lopend onderzoek. Eighth International Economic History Congress, 1982, proceeding paper. 1982.
MLA
Thoen, Erik. “Machthebbers En Boeren in Zuidelijk Vlaanderen. De Invloed Van Heerlijke Lasten Op Het Agrarisch Produktieproces En De Levensstandaard Van De Veertiende Tot De Zestiende Eeuw. Beschouwingen Betreffende De Methode En De Eerste Resultaten Van Een Lopend Onderzoek.” Eighth International Economic History Congress, 1982, Proceeding Paper. 1982. Print.