Advanced search

Landbouwekonomie en bevolking in Vlaanderen gedurende de late Middeleeuwen en het begin van de Moderne Tijden: verduidelijkingen van het verklaringsmodel en bedenkingen bij twee recensies

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Thoen, Erik. 1992. “Landbouwekonomie En Bevolking in Vlaanderen Gedurende De Late Middeleeuwen En Het Begin Van De Moderne Tijden: Verduidelijkingen Van Het Verklaringsmodel En Bedenkingen Bij Twee Recensies.” Bijdragen En Mededelingen Betreffende De Geschiedenis Der Nederlanden 107 (1): 74–84.
APA
Thoen, E. (1992). Landbouwekonomie en bevolking in Vlaanderen gedurende de late Middeleeuwen en het begin van de Moderne Tijden: verduidelijkingen van het verklaringsmodel en bedenkingen bij twee recensies. BIJDRAGEN EN MEDEDELINGEN BETREFFENDE DE GESCHIEDENIS DER NEDERLANDEN, 107(1), 74–84.
Vancouver
1.
Thoen E. Landbouwekonomie en bevolking in Vlaanderen gedurende de late Middeleeuwen en het begin van de Moderne Tijden: verduidelijkingen van het verklaringsmodel en bedenkingen bij twee recensies. BIJDRAGEN EN MEDEDELINGEN BETREFFENDE DE GESCHIEDENIS DER NEDERLANDEN. 1992;107(1):74–84.
MLA
Thoen, Erik. “Landbouwekonomie En Bevolking in Vlaanderen Gedurende De Late Middeleeuwen En Het Begin Van De Moderne Tijden: Verduidelijkingen Van Het Verklaringsmodel En Bedenkingen Bij Twee Recensies.” BIJDRAGEN EN MEDEDELINGEN BETREFFENDE DE GESCHIEDENIS DER NEDERLANDEN 107.1 (1992): 74–84. Print.
@article{1173086,
 author    = {Thoen, Erik},
 issn     = {0165-0505},
 journal   = {BIJDRAGEN EN MEDEDELINGEN BETREFFENDE DE GESCHIEDENIS DER NEDERLANDEN},
 language   = {dut},
 number    = {1},
 pages    = {74--84},
 title    = {Landbouwekonomie en bevolking in Vlaanderen gedurende de late Middeleeuwen en het begin van de Moderne Tijden: verduidelijkingen van het verklaringsmodel en bedenkingen bij twee recensies},
 volume    = {107},
 year     = {1992},
}