Advanced search

De metamorfose van Clio Medica: evolutie en huidige stand van het medisch-historisch onderzoek

Liesbet Nys (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Nys, Liesbet. 2001. “De Metamorfose Van Clio Medica: Evolutie En Huidige Stand Van Het Medisch-historisch Onderzoek.” BULLETIN D’INFORMATION DE L'ASSOCIATION BELGE D'HISTOIRE CONTEMPORAINE = MEDEDELINGENBLAD VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR NIEUWSTE GESCHIEDENIS 23 (1): 9–15.
APA
Nys, Liesbet. (2001). De metamorfose van Clio Medica: evolutie en huidige stand van het medisch-historisch onderzoek. BULLETIN D’INFORMATION DE L'ASSOCIATION BELGE D'HISTOIRE CONTEMPORAINE = MEDEDELINGENBLAD VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR NIEUWSTE GESCHIEDENIS, 23(1), 9–15.
Vancouver
1.
Nys L. De metamorfose van Clio Medica: evolutie en huidige stand van het medisch-historisch onderzoek. BULLETIN D’INFORMATION DE L'ASSOCIATION BELGE D'HISTOIRE CONTEMPORAINE = MEDEDELINGENBLAD VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR NIEUWSTE GESCHIEDENIS. 2001;23(1):9–15.
MLA
Nys, Liesbet. “De Metamorfose Van Clio Medica: Evolutie En Huidige Stand Van Het Medisch-historisch Onderzoek.” BULLETIN D’INFORMATION DE L'ASSOCIATION BELGE D'HISTOIRE CONTEMPORAINE = MEDEDELINGENBLAD VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR NIEUWSTE GESCHIEDENIS 23.1 (2001): 9–15. Print.
@article{1172794,
 author    = {Nys, Liesbet},
 issn     = {0772-3814},
 journal   = {BULLETIN D'INFORMATION DE L'ASSOCIATION BELGE D'HISTOIRE CONTEMPORAINE = MEDEDELINGENBLAD VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR NIEUWSTE GESCHIEDENIS},
 language   = {dut},
 number    = {1},
 pages    = {9--15},
 title    = {De metamorfose van Clio Medica: evolutie en huidige stand van het medisch-historisch onderzoek},
 volume    = {23},
 year     = {2001},
}