Advanced search
1 file | 190.24 KB

Casuïstiek in de kindertandheelkunde, deel 3

(2010)
Editor
Evert van Amerongen, Maddelon de Jong-Lenters, (UGent) and Jaap Veerkamp
Organization
Abstract
Van een tandeloze zuigeling die afhankelijk is van de zorgen van zijn ouders tot een adolescent, waarvan de dentitie belaagd wordt door zuuraanvallen,beugels, piercings en sportgeweld. Bij al deze ontwikkelingen mag de rol van tandheelkundige zorgverleners niet onderschat worden. Zij zien immers kinderen al op jonge leeftijd en zijn in staat om in een vroeg stadium zowel ouders als kinderen te informeren, te motiveren en stimuleren. In deel 3 van Casuïstiek in de kindertandheelkunde vindt u opnieuw 16 uiteenlopende casus. In de behandeling van casuïstiek ligt de nadruk op praktische toepasbaarheid van de anamneses en behandelingen, zowel voor de tand-arts algemeen practicus als de pedodontoloog ( of degene die hiervoor in opleiding is). Het is fraai geïllustreerd met 171 klinische foto’s in full colour en 80 röntgenafbeeldingen.

Downloads

 • (...).jpg
  • full text
  • |
  • UGent only
  • |
  • image/jpeg
  • |
  • 190.24 KB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
van Amerongen, Evert, Maddelon de Jong-Lenters, Luc Marks, and Jaap Veerkamp, eds. 2010. “Casuïstiek in De Kindertandheelkunde, Deel 3”. Houten, Nederland: Prelum.
APA
van Amerongen, Evert, de Jong-Lenters, M., Marks, L., & Veerkamp, J. (Eds.). (2010). Casuïstiek in de kindertandheelkunde, deel 3. Houten, Nederland: Prelum.
Vancouver
1.
van Amerongen E, de Jong-Lenters M, Marks L, Veerkamp J, editors. Casuïstiek in de kindertandheelkunde, deel 3. Houten, Nederland: Prelum; 2010.
MLA
van Amerongen, Evert, Maddelon de Jong-Lenters, Luc Marks, et al., eds. “Casuïstiek in De Kindertandheelkunde, Deel 3.” 2010 : n. pag. Print.
@book{1167341,
 abstract   = {Van een tandeloze zuigeling die afhankelijk is van de zorgen van zijn ouders tot een adolescent, waarvan de dentitie belaagd wordt door zuuraanvallen,beugels, piercings en sportgeweld. Bij al deze ontwikkelingen mag de rol van tandheelkundige zorgverleners niet onderschat worden. Zij zien immers kinderen al op jonge leeftijd en zijn in staat om in een vroeg stadium zowel ouders als kinderen te informeren, te motiveren en stimuleren.
In deel 3 van Casu{\"i}stiek in de kindertandheelkunde vindt u opnieuw 16 uiteenlopende casus. In de behandeling van casu{\"i}stiek ligt de nadruk op praktische toepasbaarheid van de anamneses en behandelingen, zowel voor de tand-arts algemeen practicus als de pedodontoloog ( of degene die hiervoor in opleiding is). Het is fraai ge{\"i}llustreerd met 171 klinische foto{\textquoteright}s in full colour en 80 r{\"o}ntgenafbeeldingen.},
 editor    = {van Amerongen, Evert and de Jong-Lenters, Maddelon and Marks, Luc and Veerkamp, Jaap},
 isbn     = {9789085620891},
 language   = {dut},
 pages    = {140},
 publisher  = {Prelum},
 title    = {Casu{\"i}stiek in de kindertandheelkunde, deel 3},
 year     = {2010},
}