Advanced search

Casuïstiek in de kindertandheelkunde, deel 2

(2008)
Editor
Evert van Amerongen, Maddelon de Jong-Lenters, (UGent) and Jaap Veerkamp
Organization
Abstract
Voor al het handelen in de tandheelkunde geldt tegenwoordig dat het ‘evidence based’ moet zijn. Helaas is het bewijs voor een bepaalde verrichting slechts zelden waterdicht en daardoor zijn er vaak meer indicaties beschikbaar die dé oplossing van een probleem vormen. De kindertandheelkunde vormt hierop geen uitzondering. Kleine mensjes met soms grote tandheelkundige problemen, vragen om oplossingen die lang niet altijd voor de hand liggen; en waarvoor niet altijd een ‘evidence based’- strategie voorhanden is.

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
van Amerongen, Evert, Maddelon de Jong-Lenters, Luc Marks, and Jaap Veerkamp, eds. 2008. “Casuïstiek in De Kindertandheelkunde, Deel 2”. Houten, Nederland: Prelum.
APA
van Amerongen, Evert, de Jong-Lenters, M., Marks, L., & Veerkamp, J. (Eds.). (2008). Casuïstiek in de kindertandheelkunde, deel 2. Houten, Nederland: Prelum.
Vancouver
1.
van Amerongen E, de Jong-Lenters M, Marks L, Veerkamp J, editors. Casuïstiek in de kindertandheelkunde, deel 2. Houten, Nederland: Prelum; 2008.
MLA
van Amerongen, Evert, Maddelon de Jong-Lenters, Luc Marks, et al., eds. “Casuïstiek in De Kindertandheelkunde, Deel 2.” 2008 : n. pag. Print.
@book{1167272,
 abstract   = {Voor al het handelen in de tandheelkunde geldt tegenwoordig dat het {\textquoteleft}evidence based{\textquoteright} moet zijn. Helaas is het bewijs voor een bepaalde verrichting slechts zelden waterdicht en daardoor zijn er vaak meer indicaties beschikbaar die d{\'e} oplossing van een probleem vormen. De kindertandheelkunde vormt hierop geen uitzondering. Kleine mensjes met soms grote tandheelkundige problemen, vragen om oplossingen die lang niet altijd voor de hand liggen; en waarvoor niet altijd een {\textquoteleft}evidence based{\textquoteright}- strategie voorhanden is.},
 editor    = {van Amerongen, Evert and de Jong-Lenters, Maddelon and Marks, Luc and Veerkamp, Jaap},
 isbn     = {9789085620402},
 language   = {dut},
 pages    = {118},
 publisher  = {Prelum},
 title    = {Casu{\"i}stiek in de kindertandheelkunde, deel 2},
 year     = {2008},
}