Advanced search

Kortlopende en langdurende engagementen: een patstelling of een nieuwe uitdaging? Jongeren en hun vrijwillig engagement: (on)terecht over de kam van het nieuwe vrijwilligerswerk gescheerd?

Lesley Hustinx (UGent)
(1998) VRIJWILLIGERSKRANT. 17(4). p.36-38
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Hustinx, Lesley. 1998. “Kortlopende En Langdurende Engagementen: Een Patstelling of Een Nieuwe Uitdaging? Jongeren En Hun Vrijwillig Engagement: (on)terecht over De Kam Van Het Nieuwe Vrijwilligerswerk Gescheerd?” Vrijwilligerskrant.
APA
Hustinx, L. (1998). Kortlopende en langdurende engagementen: een patstelling of een nieuwe uitdaging? Jongeren en hun vrijwillig engagement: (on)terecht over de kam van het nieuwe vrijwilligerswerk gescheerd? VRIJWILLIGERSKRANT.
Vancouver
1.
Hustinx L. Kortlopende en langdurende engagementen: een patstelling of een nieuwe uitdaging? Jongeren en hun vrijwillig engagement: (on)terecht over de kam van het nieuwe vrijwilligerswerk gescheerd? VRIJWILLIGERSKRANT. 1998. p. 36–8.
MLA
Hustinx, Lesley. “Kortlopende En Langdurende Engagementen: Een Patstelling of Een Nieuwe Uitdaging? Jongeren En Hun Vrijwillig Engagement: (on)terecht over De Kam Van Het Nieuwe Vrijwilligerswerk Gescheerd?” VRIJWILLIGERSKRANT 1998 : 36–38. Print.
@misc{1151554,
 author    = {Hustinx, Lesley},
 language   = {dut},
 number    = {4},
 pages    = {36--38},
 series    = {VRIJWILLIGERSKRANT},
 title    = {Kortlopende en langdurende engagementen: een patstelling of een nieuwe uitdaging? Jongeren en hun vrijwillig engagement: (on)terecht over de kam van het nieuwe vrijwilligerswerk gescheerd?},
 volume    = {17},
 year     = {1998},
}