Advanced search

Leiderschap en politie: over het profiel en de evaluatie van de korpschefs van de lokale politie van België

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Bisschop, Lieselot. 2009. “Leiderschap En Politie: Over Het Profiel En De Evaluatie Van De Korpschefs Van De Lokale Politie Van België.” In NVK-congres, Congresbundel. Nederlandse Vereniging voor Criminologie (NVK).
APA
Bisschop, L. (2009). Leiderschap en politie: over het profiel en de evaluatie van de korpschefs van de lokale politie van België. NVK-congres, Congresbundel. Presented at the NVK-congres 2009 : Criminologie en media, Nederlandse Vereniging voor Criminologie (NVK).
Vancouver
1.
Bisschop L. Leiderschap en politie: over het profiel en de evaluatie van de korpschefs van de lokale politie van België. NVK-congres, Congresbundel. Nederlandse Vereniging voor Criminologie (NVK); 2009.
MLA
Bisschop, Lieselot. “Leiderschap En Politie: Over Het Profiel En De Evaluatie Van De Korpschefs Van De Lokale Politie Van België.” NVK-congres, Congresbundel. Nederlandse Vereniging voor Criminologie (NVK), 2009. Print.
@inproceedings{1150018,
 author    = {Bisschop, Lieselot},
 booktitle  = {NVK-congres, Congresbundel},
 language   = {dut},
 location   = {Leiden, Nederland},
 publisher  = {Nederlandse Vereniging voor Criminologie (NVK)},
 title    = {Leiderschap en politie: over het profiel en de evaluatie van de korpschefs van de lokale politie van Belgi{\"e}},
 year     = {2009},
}