Advanced search

Politieleiderschap in ontwikkeling: een verkenning van de noden en mogelijkheden binnen de Belgische politieorganisatie

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Bisschop, Lieselot. 2010. “Politieleiderschap in Ontwikkeling: Een Verkenning Van De Noden En Mogelijkheden Binnen De Belgische Politieorganisatie.” In NVK-congres, Congresbundel. Nederlandse Vereniging voor Criminologie (NVK).
APA
Bisschop, L. (2010). Politieleiderschap in ontwikkeling: een verkenning van de noden en mogelijkheden binnen de Belgische politieorganisatie. NVK-congres, Congresbundel. Presented at the NVK-congres 2010 : Financiële criminaliteit, Nederlandse Vereniging voor Criminologie (NVK).
Vancouver
1.
Bisschop L. Politieleiderschap in ontwikkeling: een verkenning van de noden en mogelijkheden binnen de Belgische politieorganisatie. NVK-congres, Congresbundel. Nederlandse Vereniging voor Criminologie (NVK); 2010.
MLA
Bisschop, Lieselot. “Politieleiderschap in Ontwikkeling: Een Verkenning Van De Noden En Mogelijkheden Binnen De Belgische Politieorganisatie.” NVK-congres, Congresbundel. Nederlandse Vereniging voor Criminologie (NVK), 2010. Print.
@inproceedings{1149945,
 author    = {Bisschop, Lieselot},
 booktitle  = {NVK-congres, Congresbundel},
 language   = {dut},
 location   = {Leiden, Nederland},
 publisher  = {Nederlandse Vereniging voor Criminologie (NVK)},
 title    = {Politieleiderschap in ontwikkeling: een verkenning van de noden en mogelijkheden binnen de Belgische politieorganisatie},
 year     = {2010},
}