Advanced search

Europeesrechtelijke aspecten van aanvullende pensioenen: aanvullende pensioenen in grensoverschrijdende situaties met een bijzondere nadruk op de bouwsector

Yves Jorens (UGent)
(2003)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Jorens, Yves. 2003. “Europeesrechtelijke Aspecten Van Aanvullende Pensioenen: Aanvullende Pensioenen in Grensoverschrijdende Situaties Met Een Bijzondere Nadruk Op De Bouwsector.”
APA
Jorens, Y. (2003). Europeesrechtelijke aspecten van aanvullende pensioenen: aanvullende pensioenen in grensoverschrijdende situaties met een bijzondere nadruk op de bouwsector.
Vancouver
1.
Jorens Y. Europeesrechtelijke aspecten van aanvullende pensioenen: aanvullende pensioenen in grensoverschrijdende situaties met een bijzondere nadruk op de bouwsector. 2003.
MLA
Jorens, Yves. “Europeesrechtelijke Aspecten Van Aanvullende Pensioenen: Aanvullende Pensioenen in Grensoverschrijdende Situaties Met Een Bijzondere Nadruk Op De Bouwsector.” 2003 : n. pag. Print.
@misc{1144939,
 author    = {Jorens, Yves},
 language   = {eng},
 pages    = {30},
 title    = {Europeesrechtelijke aspecten van aanvullende pensioenen: aanvullende pensioenen in grensoverschrijdende situaties met een bijzondere nadruk op de bouwsector},
 year     = {2003},
}