Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Streekontwikkeling in Vlaanderen: bestuurskundig bekeken: besturingsverhoudingen en beleidsnetwerken in bovenlokale ruimtes met illustratief case-onderzoek in het zuiden van de provincie West-Vlaanderen

Filip De Rynck UGent (1994)
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
book
publication status
published
subject
pages
XIII, 432 pages
publisher
KUL Katholieke Universiteit Leuven
place of publication
Leuven
language
Dutch
UGent publication?
no
classification
B1
id
1140058
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-1140058
date created
2011-02-04 16:36:33
date last changed
2017-01-02 09:56:50
@book{1140058,
 author    = {De Rynck, Filip},
 language   = {dut},
 pages    = {XIII, 432},
 publisher  = {KUL Katholieke Universiteit Leuven},
 title    = {Streekontwikkeling in Vlaanderen: bestuurskundig bekeken: besturingsverhoudingen en beleidsnetwerken in bovenlokale ruimtes met illustratief case-onderzoek in het zuiden van de provincie West-Vlaanderen},
 year     = {1994},
}

Chicago
De Rynck, Filip. 1994. Streekontwikkeling in Vlaanderen: Bestuurskundig Bekeken: Besturingsverhoudingen En Beleidsnetwerken in Bovenlokale Ruimtes Met Illustratief Case-onderzoek in Het Zuiden Van De Provincie West-Vlaanderen. Leuven: KUL Katholieke Universiteit Leuven.
APA
De Rynck, F. (1994). Streekontwikkeling in Vlaanderen: bestuurskundig bekeken: besturingsverhoudingen en beleidsnetwerken in bovenlokale ruimtes met illustratief case-onderzoek in het zuiden van de provincie West-Vlaanderen. Leuven: KUL Katholieke Universiteit Leuven.
Vancouver
1.
De Rynck F. Streekontwikkeling in Vlaanderen: bestuurskundig bekeken: besturingsverhoudingen en beleidsnetwerken in bovenlokale ruimtes met illustratief case-onderzoek in het zuiden van de provincie West-Vlaanderen. Leuven: KUL Katholieke Universiteit Leuven; 1994.
MLA
De Rynck, Filip. Streekontwikkeling in Vlaanderen: Bestuurskundig Bekeken: Besturingsverhoudingen En Beleidsnetwerken in Bovenlokale Ruimtes Met Illustratief Case-onderzoek in Het Zuiden Van De Provincie West-Vlaanderen. Leuven: KUL Katholieke Universiteit Leuven, 1994. Print.