Advanced search

Streekontwikkeling in Vlaanderen: bestuurskundig bekeken: besturingsverhoudingen en beleidsnetwerken in bovenlokale ruimtes met illustratief case-onderzoek in het zuiden van de provincie West-Vlaanderen

Filip De Rynck (UGent)
(1994)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Rynck, Filip. 1994. Streekontwikkeling in Vlaanderen: Bestuurskundig Bekeken: Besturingsverhoudingen En Beleidsnetwerken in Bovenlokale Ruimtes Met Illustratief Case-onderzoek in Het Zuiden Van De Provincie West-Vlaanderen. Leuven: KUL Katholieke Universiteit Leuven.
APA
De Rynck, F. (1994). Streekontwikkeling in Vlaanderen: bestuurskundig bekeken: besturingsverhoudingen en beleidsnetwerken in bovenlokale ruimtes met illustratief case-onderzoek in het zuiden van de provincie West-Vlaanderen. Leuven: KUL Katholieke Universiteit Leuven.
Vancouver
1.
De Rynck F. Streekontwikkeling in Vlaanderen: bestuurskundig bekeken: besturingsverhoudingen en beleidsnetwerken in bovenlokale ruimtes met illustratief case-onderzoek in het zuiden van de provincie West-Vlaanderen. Leuven: KUL Katholieke Universiteit Leuven; 1994.
MLA
De Rynck, Filip. Streekontwikkeling in Vlaanderen: Bestuurskundig Bekeken: Besturingsverhoudingen En Beleidsnetwerken in Bovenlokale Ruimtes Met Illustratief Case-onderzoek in Het Zuiden Van De Provincie West-Vlaanderen. Leuven: KUL Katholieke Universiteit Leuven, 1994. Print.
@book{1140058,
 author    = {De Rynck, Filip},
 language   = {dut},
 pages    = {XIII, 432},
 publisher  = {KUL Katholieke Universiteit Leuven},
 title    = {Streekontwikkeling in Vlaanderen: bestuurskundig bekeken: besturingsverhoudingen en beleidsnetwerken in bovenlokale ruimtes met illustratief case-onderzoek in het zuiden van de provincie West-Vlaanderen},
 year     = {1994},
}