Advanced search

De bestuurlijke organisatie van Vlaanderen: amendementenrapport: de reacties op het advies van de commissie bestuurlijke organisatie

Filip De Rynck (UGent)
(1998)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Rynck, Filip. 1998. De Bestuurlijke Organisatie Van Vlaanderen: Amendementenrapport: De Reacties Op Het Advies Van De Commissie Bestuurlijke Organisatie. Brussel: Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.
APA
De Rynck, F. (1998). De bestuurlijke organisatie van Vlaanderen: amendementenrapport: de reacties op het advies van de commissie bestuurlijke organisatie. Brussel: Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.
Vancouver
1.
De Rynck F. De bestuurlijke organisatie van Vlaanderen: amendementenrapport: de reacties op het advies van de commissie bestuurlijke organisatie. Brussel: Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap; 1998.
MLA
De Rynck, Filip. De Bestuurlijke Organisatie Van Vlaanderen: Amendementenrapport: De Reacties Op Het Advies Van De Commissie Bestuurlijke Organisatie. Brussel: Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, 1998. Print.
@book{1140019,
 author    = {De Rynck, Filip},
 language   = {dut},
 publisher  = {Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap},
 title    = {De bestuurlijke organisatie van Vlaanderen: amendementenrapport: de reacties op het advies van de commissie bestuurlijke organisatie},
 year     = {1998},
}