Advanced search

Stijlen van vrijwilligheid bij de vrijwilligers van Rode Kruis: Vlaanderen: een kwantitatieve verkenning van vrijwilligerswerk binnen de hulpdienst, het jeugd Rode Kruis, de sociale hulpverlening, de leergangen en de dringende sociale interventie: onderzoeksverslag sociologie van sociaal beleid SB/2002-9

Lesley Hustinx (UGent)
(2002)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Hustinx, Lesley. 2002. “Stijlen Van Vrijwilligheid Bij De Vrijwilligers Van Rode Kruis: Vlaanderen: Een Kwantitatieve Verkenning Van Vrijwilligerswerk Binnen De Hulpdienst, Het Jeugd Rode Kruis, De Sociale Hulpverlening, De Leergangen En De Dringende Sociale Interventie: Onderzoeksverslag Sociologie Van Sociaal Beleid SB/2002-9”. Leuven: K.U.Leuven, Departement Sociologie.
APA
Hustinx, L. (2002). Stijlen van vrijwilligheid bij de vrijwilligers van Rode Kruis: Vlaanderen: een kwantitatieve verkenning van vrijwilligerswerk binnen de hulpdienst, het jeugd Rode Kruis, de sociale hulpverlening, de leergangen en de dringende sociale interventie: onderzoeksverslag sociologie van sociaal beleid SB/2002-9. Leuven: K.U.Leuven, Departement Sociologie.
Vancouver
1.
Hustinx L. Stijlen van vrijwilligheid bij de vrijwilligers van Rode Kruis: Vlaanderen: een kwantitatieve verkenning van vrijwilligerswerk binnen de hulpdienst, het jeugd Rode Kruis, de sociale hulpverlening, de leergangen en de dringende sociale interventie: onderzoeksverslag sociologie van sociaal beleid SB/2002-9. Leuven: K.U.Leuven, Departement Sociologie; 2002.
MLA
Hustinx, Lesley. “Stijlen Van Vrijwilligheid Bij De Vrijwilligers Van Rode Kruis: Vlaanderen: Een Kwantitatieve Verkenning Van Vrijwilligerswerk Binnen De Hulpdienst, Het Jeugd Rode Kruis, De Sociale Hulpverlening, De Leergangen En De Dringende Sociale Interventie: Onderzoeksverslag Sociologie Van Sociaal Beleid SB/2002-9.” 2002 : n. pag. Print.
@misc{1123395,
 author    = {Hustinx, Lesley},
 language   = {dut},
 pages    = {123},
 publisher  = {K.U.Leuven, Departement Sociologie},
 title    = {Stijlen van vrijwilligheid bij de vrijwilligers van Rode Kruis: Vlaanderen: een kwantitatieve verkenning van vrijwilligerswerk binnen de hulpdienst, het jeugd Rode Kruis, de sociale hulpverlening, de leergangen en de dringende sociale interventie: onderzoeksverslag sociologie van sociaal beleid SB/2002-9},
 year     = {2002},
}