Advanced search

Klassieke en nieuwe stijlen van vrijwilligheid in Vlaanderen: tussentijdse evaluatie van een onderzoeksproces naar kwantitatieve veranderingen in het hedendaagse vrijwilligerswerk

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Hustinx, Lesley, and F Lammertyn. 1999. “Klassieke En Nieuwe Stijlen Van Vrijwilligheid in Vlaanderen: Tussentijdse Evaluatie Van Een Onderzoeksproces Naar Kwantitatieve Veranderingen in Het Hedendaagse Vrijwilligerswerk.” In Vrijwilligerswerk in Nederland En Vlaanderen : Een Positiebepaling, Abstracts.
APA
Hustinx, L., & Lammertyn, F. (1999). Klassieke en nieuwe stijlen van vrijwilligheid in Vlaanderen: tussentijdse evaluatie van een onderzoeksproces naar kwantitatieve veranderingen in het hedendaagse vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk in Nederland en Vlaanderen : een positiebepaling, Abstracts. Presented at the Vrijwilligerswerk in Nederland en Vlaanderen : Een positiebepaling.
Vancouver
1.
Hustinx L, Lammertyn F. Klassieke en nieuwe stijlen van vrijwilligheid in Vlaanderen: tussentijdse evaluatie van een onderzoeksproces naar kwantitatieve veranderingen in het hedendaagse vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk in Nederland en Vlaanderen : een positiebepaling, Abstracts. 1999.
MLA
Hustinx, Lesley, and F Lammertyn. “Klassieke En Nieuwe Stijlen Van Vrijwilligheid in Vlaanderen: Tussentijdse Evaluatie Van Een Onderzoeksproces Naar Kwantitatieve Veranderingen in Het Hedendaagse Vrijwilligerswerk.” Vrijwilligerswerk in Nederland En Vlaanderen : Een Positiebepaling, Abstracts. 1999. Print.
@inproceedings{1123369,
 author    = {Hustinx, Lesley and Lammertyn, F},
 booktitle  = {Vrijwilligerswerk in Nederland en Vlaanderen : een positiebepaling, Abstracts},
 language   = {eng},
 location   = {Rotterdam, The Netherlands},
 title    = {Klassieke en nieuwe stijlen van vrijwilligheid in Vlaanderen: tussentijdse evaluatie van een onderzoeksproces naar kwantitatieve veranderingen in het hedendaagse vrijwilligerswerk},
 year     = {1999},
}