Advanced search

Het optreden in rechte van (privaatrechtelijke) entiteiten zonder rechtspersoonlijkheid en rechtspersonen voor de judiciële rechtscolleges

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Taelman, Piet, and Kurt Van Damme. 1999. “Het Optreden in Rechte Van (privaatrechtelijke) Entiteiten Zonder Rechtspersoonlijkheid En Rechtspersonen Voor De Judiciële Rechtscolleges.” In Rechtspersonenrecht, ed. Willy van Eeckhoutte, 33–81. Gent: Mys & Breesch.
APA
Taelman, P., & Van Damme, K. (1999). Het optreden in rechte van (privaatrechtelijke) entiteiten zonder rechtspersoonlijkheid en rechtspersonen voor de judiciële rechtscolleges. In W. van Eeckhoutte (Ed.), Rechtspersonenrecht (pp. 33–81). Gent: Mys & Breesch.
Vancouver
1.
Taelman P, Van Damme K. Het optreden in rechte van (privaatrechtelijke) entiteiten zonder rechtspersoonlijkheid en rechtspersonen voor de judiciële rechtscolleges. In: van Eeckhoutte W, editor. Rechtspersonenrecht. Gent: Mys & Breesch; 1999. p. 33–81.
MLA
Taelman, Piet, and Kurt Van Damme. “Het Optreden in Rechte Van (privaatrechtelijke) Entiteiten Zonder Rechtspersoonlijkheid En Rechtspersonen Voor De Judiciële Rechtscolleges.” Rechtspersonenrecht. Ed. Willy van Eeckhoutte. Gent: Mys & Breesch, 1999. 33–81. Print.
@incollection{111282,
 author    = {Taelman, Piet and Van Damme, Kurt},
 booktitle  = {Rechtspersonenrecht},
 editor    = {van Eeckhoutte, Willy},
 isbn     = {905462356X},
 language   = {dut},
 pages    = {33--81},
 publisher  = {Mys \& Breesch},
 title    = {Het optreden in rechte van (privaatrechtelijke) entiteiten zonder rechtspersoonlijkheid en rechtspersonen voor de judici{\"e}le rechtscolleges},
 year     = {1999},
}