Advanced search

Het optreden in rechte van publiekrechtelijke rechtspersonen en van rechtspersonen en entiteiten zonder rechtspersoonlijkheid voor de Raad van State en het Arbitragehof: een capita selecta

Ludo Veny (UGent) and Frederik Vandendriessche (UGent)
(1999) Rechtspersonenrecht. p.177-216
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Veny, Ludo, and Frederik Vandendriessche. 1999. “Het Optreden in Rechte Van Publiekrechtelijke Rechtspersonen En Van Rechtspersonen En Entiteiten Zonder Rechtspersoonlijkheid Voor De Raad Van State En Het Arbitragehof: Een Capita Selecta.” In Rechtspersonenrecht, ed. Willy van Eeckhoutte, 177–216. Gent: Mys & Breesch.
APA
Veny, Ludo, & Vandendriessche, F. (1999). Het optreden in rechte van publiekrechtelijke rechtspersonen en van rechtspersonen en entiteiten zonder rechtspersoonlijkheid voor de Raad van State en het Arbitragehof: een capita selecta. In W. van Eeckhoutte (Ed.), Rechtspersonenrecht (pp. 177–216). Gent: Mys & Breesch.
Vancouver
1.
Veny L, Vandendriessche F. Het optreden in rechte van publiekrechtelijke rechtspersonen en van rechtspersonen en entiteiten zonder rechtspersoonlijkheid voor de Raad van State en het Arbitragehof: een capita selecta. In: van Eeckhoutte W, editor. Rechtspersonenrecht. Gent: Mys & Breesch; 1999. p. 177–216.
MLA
Veny, Ludo, and Frederik Vandendriessche. “Het Optreden in Rechte Van Publiekrechtelijke Rechtspersonen En Van Rechtspersonen En Entiteiten Zonder Rechtspersoonlijkheid Voor De Raad Van State En Het Arbitragehof: Een Capita Selecta.” Rechtspersonenrecht. Ed. Willy van Eeckhoutte. Gent: Mys & Breesch, 1999. 177–216. Print.
@incollection{111260,
 author    = {Veny, Ludo and Vandendriessche, Frederik},
 booktitle  = {Rechtspersonenrecht},
 editor    = {van Eeckhoutte, Willy},
 isbn     = {905462356X},
 language   = {dut},
 pages    = {177--216},
 publisher  = {Mys \& Breesch},
 title    = {Het optreden in rechte van publiekrechtelijke rechtspersonen en van rechtspersonen en entiteiten zonder rechtspersoonlijkheid voor de Raad van State en het Arbitragehof: een capita selecta},
 year     = {1999},
}