Advanced search

Juridische handvatten voor het gebruik en misbruik van alcohol en drugs op het werk. Vereniging voor alcohol en drugs, Brussel, 1999, 5-65.

Isabel Plets (UGent) and Willy van Eeckhoutte (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Plets, Isabel, and Willy van Eeckhoutte. “Juridische Handvatten Voor Het Gebruik En Misbruik Van Alcohol En Drugs Op Het Werk. Vereniging Voor Alcohol En Drugs, Brussel, 1999, 5-65.”
APA
Plets, I., & van Eeckhoutte, W. (n.d.). Juridische handvatten voor het gebruik en misbruik van alcohol en drugs op het werk. Vereniging voor alcohol en drugs, Brussel, 1999, 5-65.
Vancouver
1.
Plets I, van Eeckhoutte W. Juridische handvatten voor het gebruik en misbruik van alcohol en drugs op het werk. Vereniging voor alcohol en drugs, Brussel, 1999, 5-65.
MLA
Plets, Isabel, and Willy van Eeckhoutte. “Juridische Handvatten Voor Het Gebruik En Misbruik Van Alcohol En Drugs Op Het Werk. Vereniging Voor Alcohol En Drugs, Brussel, 1999, 5-65.” n. pag. Print.
@misc{111198,
 author    = {Plets, Isabel and van Eeckhoutte, Willy},
 language   = {dut},
 title    = {Juridische handvatten voor het gebruik en misbruik van alcohol en drugs op het werk. Vereniging voor alcohol en drugs, Brussel, 1999, 5-65.},
}