Advanced search

Wederzijdse rechtshulp in strafzaken in de Europese Unie: naar een volwaardige eigen rechtshulpruimte voor de Lid-Staten ? Antwerpen/Apeldoorn, Maklu, 1999, 632 pp.

Gert Vermeulen (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Vermeulen, Gert. “Wederzijdse Rechtshulp in Strafzaken in De Europese Unie: Naar Een Volwaardige Eigen Rechtshulpruimte Voor De Lid-Staten ? Antwerpen/Apeldoorn, Maklu, 1999, 632 Pp.” In .
APA
Vermeulen, Gert. (n.d.). Wederzijdse rechtshulp in strafzaken in de Europese Unie: naar een volwaardige eigen rechtshulpruimte voor de Lid-Staten ? Antwerpen/Apeldoorn, Maklu, 1999, 632 pp.
Vancouver
1.
Vermeulen G. Wederzijdse rechtshulp in strafzaken in de Europese Unie: naar een volwaardige eigen rechtshulpruimte voor de Lid-Staten ? Antwerpen/Apeldoorn, Maklu, 1999, 632 pp.
MLA
Vermeulen, Gert. “Wederzijdse Rechtshulp in Strafzaken in De Europese Unie: Naar Een Volwaardige Eigen Rechtshulpruimte Voor De Lid-Staten ? Antwerpen/Apeldoorn, Maklu, 1999, 632 Pp.” Print.
@incollection{111176,
 author    = {Vermeulen, Gert},
 language   = {eng},
 title    = {Wederzijdse rechtshulp in strafzaken in de Europese Unie: naar een volwaardige eigen rechtshulpruimte voor de Lid-Staten ? Antwerpen/Apeldoorn, Maklu, 1999, 632 pp.},
}