Advanced search
Add to list

De kwaliteitsbewaking van regelgeving doorheen de tijd door middel van monitoring en evaluatie

Author
Organization
Keywords
dienstenrichtlijn, reguleringsimpactevaluatie (RIE)

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Dierickx Visschers, Manuel. “De Kwaliteitsbewaking van Regelgeving Doorheen de Tijd Door Middel van Monitoring En Evaluatie.” Regelgeving En Tijd : Het Belang van Het Tijdsperspectief in de Levenscyclus van Regelgeving, edited by Patricia Populier and Jeroen Van Nieuwenhove, Die Keure, 2009, pp. 207–54.
APA
Dierickx Visschers, M. (2009). De kwaliteitsbewaking van regelgeving doorheen de tijd door middel van monitoring en evaluatie. In P. Populier & J. Van Nieuwenhove (Eds.), Regelgeving en tijd : het belang van het tijdsperspectief in de levenscyclus van regelgeving (pp. 207–254). Brugge: Die Keure.
Chicago author-date
Dierickx Visschers, Manuel. 2009. “De Kwaliteitsbewaking van Regelgeving Doorheen de Tijd Door Middel van Monitoring En Evaluatie.” In Regelgeving En Tijd : Het Belang van Het Tijdsperspectief in de Levenscyclus van Regelgeving, edited by Patricia Populier and Jeroen Van Nieuwenhove, 207–54. Brugge: Die Keure.
Chicago author-date (all authors)
Dierickx Visschers, Manuel. 2009. “De Kwaliteitsbewaking van Regelgeving Doorheen de Tijd Door Middel van Monitoring En Evaluatie.” In Regelgeving En Tijd : Het Belang van Het Tijdsperspectief in de Levenscyclus van Regelgeving, ed by. Patricia Populier and Jeroen Van Nieuwenhove, 207–254. Brugge: Die Keure.
Vancouver
1.
Dierickx Visschers M. De kwaliteitsbewaking van regelgeving doorheen de tijd door middel van monitoring en evaluatie. In: Populier P, Van Nieuwenhove J, editors. Regelgeving en tijd : het belang van het tijdsperspectief in de levenscyclus van regelgeving. Brugge: Die Keure; 2009. p. 207–54.
IEEE
[1]
M. Dierickx Visschers, “De kwaliteitsbewaking van regelgeving doorheen de tijd door middel van monitoring en evaluatie,” in Regelgeving en tijd : het belang van het tijdsperspectief in de levenscyclus van regelgeving, P. Populier and J. Van Nieuwenhove, Eds. Brugge: Die Keure, 2009, pp. 207–254.
@incollection{1111112,
 author    = {{Dierickx Visschers, Manuel}},
 booktitle  = {{Regelgeving en tijd : het belang van het tijdsperspectief in de levenscyclus van regelgeving}},
 editor    = {{Populier, Patricia and Van Nieuwenhove, Jeroen}},
 isbn     = {{9789048604746}},
 keywords   = {{dienstenrichtlijn,reguleringsimpactevaluatie (RIE)}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{207--254}},
 publisher  = {{Die Keure}},
 series    = {{Tijdschrift voor wetgeving}},
 title    = {{De kwaliteitsbewaking van regelgeving doorheen de tijd door middel van monitoring en evaluatie}},
 year     = {{2009}},
}