Advanced search

Bedrijven met een sterke reputatie scoren financieel beter: interview met Cees Van Riel, Bedrijven met een sterke reputatie scoren financiëel beter. Interview met Cees Van Riel, managing director van het reputation institute

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Cauberghe, Veroline. 2004. “Bedrijven Met Een Sterke Reputatie Scoren Financieel Beter: Interview Met Cees Van Riel, Bedrijven Met Een Sterke Reputatie Scoren Financiëel Beter. Interview Met Cees Van Riel, Managing Director Van Het Reputation Institute.” Ad Rem (mechelen) = Tijdschrift Voor Zakelijke Communicatie.
APA
Cauberghe, Veroline. (2004). Bedrijven met een sterke reputatie scoren financieel beter: interview met Cees Van Riel, Bedrijven met een sterke reputatie scoren financiëel beter. Interview met Cees Van Riel, managing director van het reputation institute. AD REM (MECHELEN) = TIJDSCHRIFT VOOR ZAKELIJKE COMMUNICATIE.
Vancouver
1.
Cauberghe V. Bedrijven met een sterke reputatie scoren financieel beter: interview met Cees Van Riel, Bedrijven met een sterke reputatie scoren financiëel beter. Interview met Cees Van Riel, managing director van het reputation institute. AD REM (MECHELEN) = TIJDSCHRIFT VOOR ZAKELIJKE COMMUNICATIE. 2004. p. 2–4.
MLA
Cauberghe, Veroline. “Bedrijven Met Een Sterke Reputatie Scoren Financieel Beter: Interview Met Cees Van Riel, Bedrijven Met Een Sterke Reputatie Scoren Financiëel Beter. Interview Met Cees Van Riel, Managing Director Van Het Reputation Institute.” AD REM (MECHELEN) = TIJDSCHRIFT VOOR ZAKELIJKE COMMUNICATIE 2004 : 2–4. Print.
@misc{1111096,
 author    = {Cauberghe, Veroline},
 issn     = {0774-613X},
 language   = {dut},
 pages    = {2--4},
 series    = {AD REM (MECHELEN) = TIJDSCHRIFT VOOR ZAKELIJKE COMMUNICATIE},
 title    = {Bedrijven met een sterke reputatie scoren financieel beter: interview met Cees Van Riel, Bedrijven met een sterke reputatie scoren financi{\"e}el beter. Interview met Cees Van Riel, managing director van het reputation institute},
 volume    = {2},
 year     = {2004},
}