Advanced search

Uitwerken van een model voor de gerechtelijke alternatieve afdoening bij delinquente druggebruikers op de verschillende echelons van de strafrechtsbedeling.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Ruyver, Brice, Joachim Meese, and Kristof Van Impe. 1999. “Uitwerken Van Een Model Voor De Gerechtelijke Alternatieve Afdoening Bij Delinquente Druggebruikers Op De Verschillende Echelons Van De Strafrechtsbedeling.” In Het Recht Op Het Rechte Pad / Van Doninck B. Van Daele, L. En Naji A. (eds.). - Antwerpen : Maklu, 1999, 63–116.
APA
De Ruyver, B., Meese, J., & Van Impe, K. (1999). Uitwerken van een model voor de gerechtelijke alternatieve afdoening bij delinquente druggebruikers op de verschillende echelons van de strafrechtsbedeling. Het recht op het rechte pad / Van Doninck B. Van Daele, L. en Naji A. (eds.). - Antwerpen : Maklu, 1999 (pp. 63–116).
Vancouver
1.
De Ruyver B, Meese J, Van Impe K. Uitwerken van een model voor de gerechtelijke alternatieve afdoening bij delinquente druggebruikers op de verschillende echelons van de strafrechtsbedeling. Het recht op het rechte pad / Van Doninck B. Van Daele, L. en Naji A. (eds.). - Antwerpen : Maklu, 1999. 1999. p. 63–116.
MLA
De Ruyver, Brice, Joachim Meese, and Kristof Van Impe. “Uitwerken Van Een Model Voor De Gerechtelijke Alternatieve Afdoening Bij Delinquente Druggebruikers Op De Verschillende Echelons Van De Strafrechtsbedeling.” Het Recht Op Het Rechte Pad / Van Doninck B. Van Daele, L. En Naji A. (eds.). - Antwerpen : Maklu, 1999. 1999. 63–116. Print.
@incollection{111076,
 author    = {De Ruyver, Brice and Meese, Joachim and Van Impe, Kristof},
 booktitle  = {Het recht op het rechte pad / Van Doninck B. Van Daele, L. en Naji A. (eds.). - Antwerpen : Maklu, 1999},
 language   = {dut},
 pages    = {63--116},
 title    = {Uitwerken van een model voor de gerechtelijke alternatieve afdoening bij delinquente druggebruikers op de verschillende echelons van de strafrechtsbedeling.},
 year     = {1999},
}