Advanced search
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Vanhees, Hendrik. 1999. “Auteurscontract - Uitgavecontract Voor Geschreven Werk.” In Bijvoorbeeld : Modelteksten En Typevoorbeelden Voor De Dagelijkse Juridische En Fiscale Praktijk Van Het Ondernemingsleven, 4:1–66. Deurne: Kluwer.
APA
Vanhees, H. (1999). Auteurscontract - Uitgavecontract voor geschreven werk. Bijvoorbeeld : modelteksten en typevoorbeelden voor de dagelijkse juridische en fiscale praktijk van het ondernemingsleven (Vol. 4, pp. 1–66). Deurne: Kluwer.
Vancouver
1.
Vanhees H. Auteurscontract - Uitgavecontract voor geschreven werk. Bijvoorbeeld : modelteksten en typevoorbeelden voor de dagelijkse juridische en fiscale praktijk van het ondernemingsleven. Deurne: Kluwer; 1999. p. 1–66.
MLA
Vanhees, Hendrik. “Auteurscontract - Uitgavecontract Voor Geschreven Werk.” Bijvoorbeeld : Modelteksten En Typevoorbeelden Voor De Dagelijkse Juridische En Fiscale Praktijk Van Het Ondernemingsleven. Vol. 4. Deurne: Kluwer, 1999. 1–66. Print.
@incollection{110946,
 author    = {Vanhees, Hendrik},
 booktitle  = {Bijvoorbeeld : modelteksten en typevoorbeelden voor de dagelijkse juridische en fiscale praktijk van het ondernemingsleven},
 language   = {dut},
 pages    = {1--66},
 publisher  = {Kluwer},
 title    = {Auteurscontract - Uitgavecontract voor geschreven werk},
 volume    = {4},
 year     = {1999},
}