Advanced search

Enkele bouwtechnische verzekeringen, minder bekend maar niet onbemind: de verzekering alle risico's bouwwerken, de controleverzekering of de verzekering tienjarige aansprakelijkheid en de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van aannemers en ontwerpers

(1999) TOGOR. p.226-248
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Troch, Koenraad. 1999. “Enkele Bouwtechnische Verzekeringen, Minder Bekend Maar Niet Onbemind: De Verzekering Alle Risico’s Bouwwerken, De Controleverzekering of De Verzekering Tienjarige Aansprakelijkheid En De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering Van Aannemers En Ontwerpers.” Togor: 226–248.
APA
Troch, K. (1999). Enkele bouwtechnische verzekeringen, minder bekend maar niet onbemind: de verzekering alle risico’s bouwwerken, de controleverzekering of de verzekering tienjarige aansprakelijkheid en de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van aannemers en ontwerpers. TOGOR, 226–248.
Vancouver
1.
Troch K. Enkele bouwtechnische verzekeringen, minder bekend maar niet onbemind: de verzekering alle risico’s bouwwerken, de controleverzekering of de verzekering tienjarige aansprakelijkheid en de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van aannemers en ontwerpers. TOGOR. 1999;226–48.
MLA
Troch, Koenraad. “Enkele Bouwtechnische Verzekeringen, Minder Bekend Maar Niet Onbemind: De Verzekering Alle Risico’s Bouwwerken, De Controleverzekering of De Verzekering Tienjarige Aansprakelijkheid En De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering Van Aannemers En Ontwerpers.” TOGOR (1999): 226–248. Print.
@article{110900,
 author    = {Troch, Koenraad},
 issn     = {1374-111X},
 journal   = {TOGOR},
 language   = {dut},
 pages    = {226--248},
 title    = {Enkele bouwtechnische verzekeringen, minder bekend maar niet onbemind: de verzekering alle risico's bouwwerken, de controleverzekering of de verzekering tienjarige aansprakelijkheid en de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van aannemers en ontwerpers},
 year     = {1999},
}