Advanced search

Het is niet al slecht wat verkoopt. Klein commentaar op de relatie tussen het artistieke en het commerciële.

Koenraad Raes (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Raes, Koenraad. 1999. “Het Is Niet Al Slecht Wat Verkoopt. Klein Commentaar Op De Relatie Tussen Het Artistieke En Het Commerciële.” Ensor, Commentaren in Woord En Beeld / R. Loosveldt (red.). - Oostende : Kunsthuis Loosveldt, 1999.
APA
Raes, Koenraad. (1999). Het is niet al slecht wat verkoopt. Klein commentaar op de relatie tussen het artistieke en het commerciële. Ensor, Commentaren in Woord en Beeld / R. Loosveldt (red.). - Oostende : Kunsthuis Loosveldt, 1999.
Vancouver
1.
Raes K. Het is niet al slecht wat verkoopt. Klein commentaar op de relatie tussen het artistieke en het commerciële. Ensor, Commentaren in Woord en Beeld / R. Loosveldt (red.). - Oostende : Kunsthuis Loosveldt, 1999. 1999. p. 79–80.
MLA
Raes, Koenraad. “Het Is Niet Al Slecht Wat Verkoopt. Klein Commentaar Op De Relatie Tussen Het Artistieke En Het Commerciële.” Ensor, Commentaren in Woord en Beeld / R. Loosveldt (red.). - Oostende : Kunsthuis Loosveldt, 1999 1999 : 79–80. Print.
@misc{110709,
 author    = {Raes, Koenraad},
 language   = {eng},
 pages    = {79--80},
 series    = {Ensor, Commentaren in Woord en Beeld / R. Loosveldt (red.). - Oostende : Kunsthuis Loosveldt, 1999},
 title    = {Het is niet al slecht wat verkoopt. Klein commentaar op de relatie tussen het artistieke en het commerci{\"e}le.},
 year     = {1999},
}