Advanced search

Desegregatie, gemeenschapsontwikkeling en (multi)-cultuur. Vlaggen en wimpels. Een pilootproject actieve kunstbeoefening en buurtgerichte actie in basisscholen met een meerderheid aan migranten. Centrum voor Amateurkunsten. Brussel, 1999, 44-57.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Verlot, Marcel. “Desegregatie, Gemeenschapsontwikkeling En (multi)-cultuur. Vlaggen En Wimpels. Een Pilootproject Actieve Kunstbeoefening En Buurtgerichte Actie in Basisscholen Met Een Meerderheid Aan Migranten. Centrum Voor Amateurkunsten. Brussel, 1999, 44-57.”
APA
Verlot, M. (n.d.). Desegregatie, gemeenschapsontwikkeling en (multi)-cultuur. Vlaggen en wimpels. Een pilootproject actieve kunstbeoefening en buurtgerichte actie in basisscholen met een meerderheid aan migranten. Centrum voor Amateurkunsten. Brussel, 1999, 44-57.
Vancouver
1.
Verlot M. Desegregatie, gemeenschapsontwikkeling en (multi)-cultuur. Vlaggen en wimpels. Een pilootproject actieve kunstbeoefening en buurtgerichte actie in basisscholen met een meerderheid aan migranten. Centrum voor Amateurkunsten. Brussel, 1999, 44-57.
MLA
Verlot, Marcel. “Desegregatie, Gemeenschapsontwikkeling En (multi)-cultuur. Vlaggen En Wimpels. Een Pilootproject Actieve Kunstbeoefening En Buurtgerichte Actie in Basisscholen Met Een Meerderheid Aan Migranten. Centrum Voor Amateurkunsten. Brussel, 1999, 44-57.” n. pag. Print.
@misc{110658,
 author    = {Verlot, Marcel},
 language   = {eng},
 title    = {Desegregatie, gemeenschapsontwikkeling en (multi)-cultuur. Vlaggen en wimpels. Een pilootproject actieve kunstbeoefening en buurtgerichte actie in basisscholen met een meerderheid aan migranten. Centrum voor Amateurkunsten. Brussel, 1999, 44-57.},
}