Advanced search

De jongeren die deze verhaaltjes geschreven hebben, zijn doof: relativisering in het Nederlands van Vlaamse dove jongeren

Author
Organization
Keywords
Deaf Studies, Nederlandse taalkunde

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Herreweghe, Mieke. 1999. “De Jongeren Die Deze Verhaaltjes Geschreven Hebben, Zijn Doof: Relativisering in Het Nederlands Van Vlaamse Dove Jongeren.” Nederlandse Taalkunde (groningen) 4 (4).
APA
Van Herreweghe, Mieke. (1999). De jongeren die deze verhaaltjes geschreven hebben, zijn doof: relativisering in het Nederlands van Vlaamse dove jongeren. NEDERLANDSE TAALKUNDE (GRONINGEN), 4(4).
Vancouver
1.
Van Herreweghe M. De jongeren die deze verhaaltjes geschreven hebben, zijn doof: relativisering in het Nederlands van Vlaamse dove jongeren. NEDERLANDSE TAALKUNDE (GRONINGEN). 1999;4(4).
MLA
Van Herreweghe, Mieke. “De Jongeren Die Deze Verhaaltjes Geschreven Hebben, Zijn Doof: Relativisering in Het Nederlands Van Vlaamse Dove Jongeren.” NEDERLANDSE TAALKUNDE (GRONINGEN) 4.4 (1999): n. pag. Print.
@article{110359,
 author    = {Van Herreweghe, Mieke},
 issn     = {1384-5845},
 journal   = {NEDERLANDSE TAALKUNDE (GRONINGEN)},
 keyword   = {Deaf Studies,Nederlandse taalkunde},
 language   = {dut},
 number    = {4},
 title    = {De jongeren die deze verhaaltjes geschreven hebben, zijn doof: relativisering in het Nederlands van Vlaamse dove jongeren},
 volume    = {4},
 year     = {1999},
}