Advanced search

Van wierook tot gaslucht: de beeldvorming over de Vlaams-nationalistische collaboratie tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Vlaamse historiografie.

Bruno De Wever (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Wever, Bruno. 1999. “Van Wierook Tot Gaslucht: De Beeldvorming over De Vlaams-nationalistische Collaboratie Tijdens De Tweede Wereldoorlog in De Vlaamse Historiografie.” In Docendo Discimus: Liber Amicorum Romain Van Eenoo., 607–614. Academia Press.
APA
De Wever, Bruno. (1999). Van wierook tot gaslucht: de beeldvorming over de Vlaams-nationalistische collaboratie tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Vlaamse historiografie. Docendo discimus: liber amicorum Romain van Eenoo. (pp. 607–614). Academia Press.
Vancouver
1.
De Wever B. Van wierook tot gaslucht: de beeldvorming over de Vlaams-nationalistische collaboratie tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Vlaamse historiografie. Docendo discimus: liber amicorum Romain van Eenoo. Academia Press; 1999. p. 607–14.
MLA
De Wever, Bruno. “Van Wierook Tot Gaslucht: De Beeldvorming over De Vlaams-nationalistische Collaboratie Tijdens De Tweede Wereldoorlog in De Vlaamse Historiografie.” Docendo Discimus: Liber Amicorum Romain Van Eenoo. Academia Press, 1999. 607–614. Print.
@incollection{110014,
 author    = {De Wever, Bruno},
 booktitle  = {Docendo discimus: liber amicorum Romain van Eenoo.},
 isbn     = {9038201885},
 language   = {dut},
 pages    = {607--614},
 publisher  = {Academia Press},
 title    = {Van wierook tot gaslucht: de beeldvorming over de Vlaams-nationalistische collaboratie tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Vlaamse historiografie.},
 year     = {1999},
}