Advanced search

Recensie: E. Langendries, A. M. Simon-Van der Meersch, Het Rommelaere complex, Onderdeel van het gebouwenmasterplan voor de Gentse universiteit op het einde van de 19de eeuw, Uit het verleden van de RUG, 40, Gent, Universiteitsarchief, 1999, 119 p., geïll.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Symoens, Hildegarde. “Recensie: E. Langendries, A. M. Simon-Van Der Meersch, Het Rommelaere Complex, Onderdeel Van Het Gebouwenmasterplan Voor De Gentse Universiteit Op Het Einde Van De 19de Eeuw, Uit Het Verleden Van De RUG, 40, Gent, Universiteitsarchief, 1999, 119 P., Geïll.”
APA
Symoens, Hildegarde. (n.d.). Recensie: E. Langendries, A. M. Simon-Van der Meersch, Het Rommelaere complex, Onderdeel van het gebouwenmasterplan voor de Gentse universiteit op het einde van de 19de eeuw, Uit het verleden van de RUG, 40, Gent, Universiteitsarchief, 1999, 119 p., geïll.
Vancouver
1.
Symoens H. Recensie: E. Langendries, A. M. Simon-Van der Meersch, Het Rommelaere complex, Onderdeel van het gebouwenmasterplan voor de Gentse universiteit op het einde van de 19de eeuw, Uit het verleden van de RUG, 40, Gent, Universiteitsarchief, 1999, 119 p., geïll.
MLA
Symoens, Hildegarde. “Recensie: E. Langendries, A. M. Simon-Van Der Meersch, Het Rommelaere Complex, Onderdeel Van Het Gebouwenmasterplan Voor De Gentse Universiteit Op Het Einde Van De 19de Eeuw, Uit Het Verleden Van De RUG, 40, Gent, Universiteitsarchief, 1999, 119 P., Geïll.” n. pag. Print.
@misc{109889,
 author    = {Symoens, Hildegarde},
 language   = {dut},
 title    = {Recensie: E. Langendries, A. M. Simon-Van der Meersch, Het Rommelaere complex, Onderdeel van het gebouwenmasterplan voor de Gentse universiteit op het einde van de 19de eeuw, Uit het verleden van de RUG, 40, Gent, Universiteitsarchief, 1999, 119 p., geïll.},
}