Advanced search

'Gent Kinemastad', een poel van sociale klaasen, zuilen en cinema. Een multimethodisch onderzoek naar de aanwezigheid en belevind van klasse in de naoorlogse bioscopen

(2010)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van de Vijver, Liesbeth, and Daniël Biltereyst. 2010. “‘Gent Kinemastad’, Een Poel Van Sociale Klaasen, Zuilen En Cinema. Een Multimethodisch Onderzoek Naar De Aanwezigheid En Belevind Van Klasse in De Naoorlogse Bioscopen.” In .
APA
Van de Vijver, Liesbeth, & Biltereyst, D. (2010). “Gent Kinemastad”, een poel van sociale klaasen, zuilen en cinema. Een multimethodisch onderzoek naar de aanwezigheid en belevind van klasse in de naoorlogse bioscopen. Presented at the Etmaal van de Communicatiewetenschappen.
Vancouver
1.
Van de Vijver L, Biltereyst D. “Gent Kinemastad”, een poel van sociale klaasen, zuilen en cinema. Een multimethodisch onderzoek naar de aanwezigheid en belevind van klasse in de naoorlogse bioscopen. 2010.
MLA
Van de Vijver, Liesbeth, and Daniël Biltereyst. “‘Gent Kinemastad’, Een Poel Van Sociale Klaasen, Zuilen En Cinema. Een Multimethodisch Onderzoek Naar De Aanwezigheid En Belevind Van Klasse in De Naoorlogse Bioscopen.” 2010. Print.
@inproceedings{1057624,
 author    = {Van de Vijver, Liesbeth and Biltereyst, Dani{\"e}l},
 language   = {eng},
 location   = {Gent},
 title    = {'Gent Kinemastad', een poel van sociale klaasen, zuilen en cinema. Een multimethodisch onderzoek naar de aanwezigheid en belevind van klasse in de naoorlogse bioscopen},
 year     = {2010},
}