Advanced search

De versterkte gemeenteraad: meer dan een holle slogan? Lokale politici over de positie van de gemeenteraad na het gemeentedecreet.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Olislagers, Ellen, and Johan Ackaert. 2010. “De Versterkte Gemeenteraad: Meer Dan Een Holle Slogan? Lokale Politici over De Positie Van De Gemeenteraad Na Het Gemeentedecreet.” In De Gemeente- En Provincieraad: Meer Dan Ritueel Mopperen En Legitimeren?, ed. Herwig Reynaert, Kristof Steyvers, and Tom Verhelst, 71–116. Brugge: Vanden Broele.
APA
Olislagers, E., & Ackaert, J. (2010). De versterkte gemeenteraad: meer dan een holle slogan? Lokale politici over de positie van de gemeenteraad na het gemeentedecreet. In Herwig Reynaert, K. Steyvers, & T. Verhelst (Eds.), De gemeente- en provincieraad: meer dan ritueel mopperen en legitimeren? (pp. 71–116). Brugge: Vanden Broele.
Vancouver
1.
Olislagers E, Ackaert J. De versterkte gemeenteraad: meer dan een holle slogan? Lokale politici over de positie van de gemeenteraad na het gemeentedecreet. In: Reynaert H, Steyvers K, Verhelst T, editors. De gemeente- en provincieraad: meer dan ritueel mopperen en legitimeren? Brugge: Vanden Broele; 2010. p. 71–116.
MLA
Olislagers, Ellen, and Johan Ackaert. “De Versterkte Gemeenteraad: Meer Dan Een Holle Slogan? Lokale Politici over De Positie Van De Gemeenteraad Na Het Gemeentedecreet.” De Gemeente- En Provincieraad: Meer Dan Ritueel Mopperen En Legitimeren? Ed. Herwig Reynaert, Kristof Steyvers, & Tom Verhelst. Brugge: Vanden Broele, 2010. 71–116. Print.
@incollection{1046577,
 author    = {Olislagers, Ellen and Ackaert, Johan},
 booktitle  = {De gemeente- en provincieraad: meer dan ritueel mopperen en legitimeren?},
 editor    = {Reynaert, Herwig and Steyvers, Kristof and Verhelst, Tom},
 isbn     = {978 90 4960 328 1},
 language   = {dut},
 pages    = {71--116},
 publisher  = {Vanden Broele},
 title    = {De versterkte gemeenteraad: meer dan een holle slogan? Lokale politici over de positie van de gemeenteraad na het gemeentedecreet.},
 year     = {2010},
}