Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Van grond tot mond: verlaging van het acrylamidegehalte in aardappelen

Bruno De Meulenaer UGent, Frédéric Mestdagh UGent, Raquel Catarino Medeiros Vinci UGent, Christof Van Poucke UGent and Carlos Van Peteghem UGent (2010) HET INGENIEURSBLAD. 79(3). p.34-38
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
journalArticle (original)
publication status
published
subject
journal title
HET INGENIEURSBLAD
Ingenieursblad
volume
79
issue
3
pages
34 - 38
ISSN
0020-1235
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
A4
copyright statement
I have transferred the copyright for this publication to the publisher
id
1043934
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-1043934
date created
2010-09-21 10:56:23
date last changed
2015-06-17 09:13:15
@article{1043934,
  author       = {De Meulenaer, Bruno and Mestdagh, Fr{\'e}d{\'e}ric and Catarino Medeiros Vinci, Raquel and Van Poucke, Christof and Van Peteghem, Carlos},
  issn         = {0020-1235},
  journal      = {HET INGENIEURSBLAD},
  language     = {dut},
  number       = {3},
  pages        = {34--38},
  title        = {Van grond tot mond: verlaging van het acrylamidegehalte in aardappelen},
  volume       = {79},
  year         = {2010},
}

Chicago
De Meulenaer, Bruno, Frédéric Mestdagh, Raquel Catarino Medeiros Vinci, Christof Van Poucke, and Carlos Van Peteghem. 2010. “Van Grond Tot Mond: Verlaging Van Het Acrylamidegehalte in Aardappelen.” Het Ingenieursblad 79 (3): 34–38.
APA
De Meulenaer, B., Mestdagh, F., Catarino Medeiros Vinci, R., Van Poucke, C., & Van Peteghem, C. (2010). Van grond tot mond: verlaging van het acrylamidegehalte in aardappelen. HET INGENIEURSBLAD, 79(3), 34–38.
Vancouver
1.
De Meulenaer B, Mestdagh F, Catarino Medeiros Vinci R, Van Poucke C, Van Peteghem C. Van grond tot mond: verlaging van het acrylamidegehalte in aardappelen. HET INGENIEURSBLAD. 2010;79(3):34–8.
MLA
De Meulenaer, Bruno, Frédéric Mestdagh, Raquel Catarino Medeiros Vinci, et al. “Van Grond Tot Mond: Verlaging Van Het Acrylamidegehalte in Aardappelen.” HET INGENIEURSBLAD 79.3 (2010): 34–38. Print.