Advanced search

De rol van welvaartsstaten en professies in de Vlaams-Nederlandse verschillen in de organisatie van de zorg voor moeder en kind

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Christiaens, Wendy. 2009. “De Rol Van Welvaartsstaten En Professies in De Vlaams-Nederlandse Verschillen in De Organisatie Van De Zorg Voor Moeder En Kind.” In Ziekte, Gezondheid En Samenleving : Een Bloemlezing Van Gezondheidssociologisch Onderzoek, ed. Piet Bracke, 61–88. Leuven, België ; Den Haag, Nederland: Acco.
APA
Christiaens, Wendy. (2009). De rol van welvaartsstaten en professies in de Vlaams-Nederlandse verschillen in de organisatie van de zorg voor moeder en kind. In P. Bracke (Ed.), Ziekte, gezondheid en samenleving : een bloemlezing van gezondheidssociologisch onderzoek (pp. 61–88). Leuven, België ; Den Haag, Nederland: Acco.
Vancouver
1.
Christiaens W. De rol van welvaartsstaten en professies in de Vlaams-Nederlandse verschillen in de organisatie van de zorg voor moeder en kind. In: Bracke P, editor. Ziekte, gezondheid en samenleving : een bloemlezing van gezondheidssociologisch onderzoek. Leuven, België ; Den Haag, Nederland: Acco; 2009. p. 61–88.
MLA
Christiaens, Wendy. “De Rol Van Welvaartsstaten En Professies in De Vlaams-Nederlandse Verschillen in De Organisatie Van De Zorg Voor Moeder En Kind.” Ziekte, Gezondheid En Samenleving : Een Bloemlezing Van Gezondheidssociologisch Onderzoek. Ed. Piet Bracke. Leuven, België ; Den Haag, Nederland: Acco, 2009. 61–88. Print.
@incollection{1040785,
 author    = {Christiaens, Wendy},
 booktitle  = {Ziekte, gezondheid en samenleving : een bloemlezing van gezondheidssociologisch onderzoek},
 editor    = {Bracke, Piet},
 isbn     = {9789033474392},
 language   = {dut},
 pages    = {61--88},
 publisher  = {Acco},
 title    = {De rol van welvaartsstaten en professies in de Vlaams-Nederlandse verschillen in de organisatie van de zorg voor moeder en kind},
 year     = {2009},
}