Advanced search
Add to list

Een analyse van het ‘Sport-voor-Allen’-beleid van de Vlaamse sportfederaties aan de hand van de aangeboden ‘Sport-voor-Allen’-projecten

Author
Organization
Project

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Bock, Thomas, et al. “Een Analyse van Het ’Sport-Voor-Allen’-Beleid van de Vlaamse  Sportfederaties Aan de Hand van de Aangeboden ’Sport-Voor-Allen’-Projecten.” Sport in Vlaanderen : Een Beleidsanalyse Vanuit Wetenschappelijke Perspectief, edited by Jeroen Scheerder and Erik Thibaut, Acco, 2023, pp. 181–221.
APA
De Bock, T., Willem, A., theeboom, M., & Scheerder, J. (2023). Een analyse van het ’Sport-voor-Allen’-beleid van de Vlaamse  sportfederaties aan de hand van de aangeboden ’Sport-voor-Allen’-projecten. In J. Scheerder & E. Thibaut (Eds.), Sport in Vlaanderen : een beleidsanalyse vanuit wetenschappelijke perspectief (pp. 181–221). Leuven, Belgium: Acco.
Chicago author-date
De Bock, Thomas, Annick Willem, Marc theeboom, and Jeroen Scheerder. 2023. “Een Analyse van Het ’Sport-Voor-Allen’-Beleid van de Vlaamse  Sportfederaties Aan de Hand van de Aangeboden ’Sport-Voor-Allen’-Projecten.” In Sport in Vlaanderen : Een Beleidsanalyse Vanuit Wetenschappelijke Perspectief, edited by Jeroen Scheerder and Erik Thibaut, 181–221. Leuven, Belgium: Acco.
Chicago author-date (all authors)
De Bock, Thomas, Annick Willem, Marc theeboom, and Jeroen Scheerder. 2023. “Een Analyse van Het ’Sport-Voor-Allen’-Beleid van de Vlaamse  Sportfederaties Aan de Hand van de Aangeboden ’Sport-Voor-Allen’-Projecten.” In Sport in Vlaanderen : Een Beleidsanalyse Vanuit Wetenschappelijke Perspectief, ed by. Jeroen Scheerder and Erik Thibaut, 181–221. Leuven, Belgium: Acco.
Vancouver
1.
De Bock T, Willem A, theeboom M, Scheerder J. Een analyse van het ’Sport-voor-Allen’-beleid van de Vlaamse  sportfederaties aan de hand van de aangeboden ’Sport-voor-Allen’-projecten. In: Scheerder J, Thibaut E, editors. Sport in Vlaanderen : een beleidsanalyse vanuit wetenschappelijke perspectief. Leuven, Belgium: Acco; 2023. p. 181–221.
IEEE
[1]
T. De Bock, A. Willem, M. theeboom, and J. Scheerder, “Een analyse van het ’Sport-voor-Allen’-beleid van de Vlaamse  sportfederaties aan de hand van de aangeboden ’Sport-voor-Allen’-projecten,” in Sport in Vlaanderen : een beleidsanalyse vanuit wetenschappelijke perspectief, J. Scheerder and E. Thibaut, Eds. Leuven, Belgium: Acco, 2023, pp. 181–221.
@incollection{01H8FD3F394CE4KVWAK5P97VRX,
 author    = {{De Bock, Thomas and Willem, Annick and theeboom, Marc and Scheerder, Jeroen}},
 booktitle  = {{Sport in Vlaanderen : een beleidsanalyse vanuit wetenschappelijke perspectief}},
 editor    = {{Scheerder, Jeroen and Thibaut, Erik}},
 isbn     = {{9789464672978}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{181--221}},
 publisher  = {{Acco}},
 title    = {{Een analyse van het ‘Sport-voor-Allen’-beleid van de Vlaamse sportfederaties aan de hand van de aangeboden ‘Sport-voor-Allen’-projecten}},
 year     = {{2023}},
}