Advanced search
1 file | 707.38 KB Add to list
Author
Organization

Downloads

 • (...).pdf
  • full text (Published version)
  • |
  • UGent only
  • |
  • PDF
  • |
  • 707.38 KB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Ceuninck, Koenraad, et al. “Inleiding Tot Het Literatuuronderzoek in de Politieke Wetenschappen.” Een GPS Voor de Politieke Wetenschapper : Handleiding Bij de Voornaamste Bronnen, Literatuuronderzoek En Refereren in de Politieke Wetenschappen, edited by Koenraad De Ceuninck et al., Academia Press, 2022, pp. 9–66.
APA
De Ceuninck, K., Steyvers, K., Valcke, T., & Verhelst, T. (2022). Inleiding tot het literatuuronderzoek in de politieke wetenschappen. In K. De Ceuninck, K. Steyvers, T. Valcke, & T. Verhelst (Eds.), Een GPS voor de politieke wetenschapper : handleiding bij de voornaamste bronnen, literatuuronderzoek en refereren in de politieke wetenschappen (pp. 9–66). Gent: Academia Press.
Chicago author-date
De Ceuninck, Koenraad, Kristof Steyvers, Tony Valcke, and Tom Verhelst. 2022. “Inleiding Tot Het Literatuuronderzoek in de Politieke Wetenschappen.” In Een GPS Voor de Politieke Wetenschapper : Handleiding Bij de Voornaamste Bronnen, Literatuuronderzoek En Refereren in de Politieke Wetenschappen, edited by Koenraad De Ceuninck, Kristof Steyvers, Tony Valcke, and Tom Verhelst, 9–66. Gent: Academia Press.
Chicago author-date (all authors)
De Ceuninck, Koenraad, Kristof Steyvers, Tony Valcke, and Tom Verhelst. 2022. “Inleiding Tot Het Literatuuronderzoek in de Politieke Wetenschappen.” In Een GPS Voor de Politieke Wetenschapper : Handleiding Bij de Voornaamste Bronnen, Literatuuronderzoek En Refereren in de Politieke Wetenschappen, ed by. Koenraad De Ceuninck, Kristof Steyvers, Tony Valcke, and Tom Verhelst, 9–66. Gent: Academia Press.
Vancouver
1.
De Ceuninck K, Steyvers K, Valcke T, Verhelst T. Inleiding tot het literatuuronderzoek in de politieke wetenschappen. In: De Ceuninck K, Steyvers K, Valcke T, Verhelst T, editors. Een GPS voor de politieke wetenschapper : handleiding bij de voornaamste bronnen, literatuuronderzoek en refereren in de politieke wetenschappen. Gent: Academia Press; 2022. p. 9–66.
IEEE
[1]
K. De Ceuninck, K. Steyvers, T. Valcke, and T. Verhelst, “Inleiding tot het literatuuronderzoek in de politieke wetenschappen,” in Een GPS voor de politieke wetenschapper : handleiding bij de voornaamste bronnen, literatuuronderzoek en refereren in de politieke wetenschappen, K. De Ceuninck, K. Steyvers, T. Valcke, and T. Verhelst, Eds. Gent: Academia Press, 2022, pp. 9–66.
@incollection{01GS7GYAF0B3H50K5JTQXQXBVM,
 author    = {{De Ceuninck, Koenraad and Steyvers, Kristof and Valcke, Tony and Verhelst, Tom}},
 booktitle  = {{Een GPS voor de politieke wetenschapper : handleiding bij de voornaamste bronnen, literatuuronderzoek en refereren in de politieke wetenschappen}},
 editor    = {{De Ceuninck, Koenraad and Steyvers, Kristof and Valcke, Tony and Verhelst, Tom}},
 isbn     = {{9789038223414}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{9--66}},
 publisher  = {{Academia Press}},
 title    = {{Inleiding tot het literatuuronderzoek in de politieke wetenschappen}},
 year     = {{2022}},
}