- ORCID iD
-
0000-0002-8033-9308
Show
Sort by
-
Exploring the limits of extract content to increase the fullness of NABLAB
-
Een diepgaande vergelijkende studie tussen commerciële alternatieve brouwgisten voor alcoholvrije en alcoholarme bierproductie
-
Alternatieve gisten in de praktijk: Vergelijking van commerciële opties voor NABLAB productie
-
Revealing flavour stability of alcohol-free and low-alcohol beers produced with alternative yeasts and cereals
-
The impact of 10 unmalted alternative adjuncts on wort characteristics
-
- Conference Paper
- C3
- open access
Beyond hops : the potential of hulupones for light-stable bitterness in beer
-
Alternatieve gisten in de praktijk : vergelijking van commerciële opties voor NABLAB productie
-
Pursuing flavour diversification on the NABLAB market : interactions between alternative ingredients and commercial maltose-negative yeasts
-
- Conference Paper
- C3
- open access
The quest for flavour diversification in low-alcohol and non-alcoholic beers : a deep dive into wort production enriched with 40% unmalted adjuncts
-
A taste test of yeasts : comparing commercial options for low-alcohol and Alcohol-free beer production