- ORCID iD
-
0000-0003-1175-5567
Show
Sort by
-
Navigating yeast selection for NABLAB production : comparative study of commercial maltose- and maltotriose-negative strains
-
Experimental data on the physicochemical properties of non- and low-alcohol beers produced with commercial maltose- and maltotriose-negative yeasts
(2024) -
Exploring the limits of extract content to increase the fullness of NABLAB
-
Een diepgaande vergelijkende studie tussen commerciële alternatieve brouwgisten voor alcoholvrije en alcoholarme bierproductie
-
Alternatieve gisten in de praktijk: Vergelijking van commerciële opties voor NABLAB productie
-
Revealing flavour stability of alcohol-free and low-alcohol beers produced with alternative yeasts and cereals
-
The impact of 10 unmalted alternative adjuncts on wort characteristics
-
- Conference Paper
- C3
- open access
Beyond hops : the potential of hulupones for light-stable bitterness in beer
-
Alternatieve gisten in de praktijk : vergelijking van commerciële opties voor NABLAB productie
-
Pursuing flavour diversification on the NABLAB market : interactions between alternative ingredients and commercial maltose-negative yeasts